Hvad kunderne udtaler om IPL og hudforyngelse

’Der er kæmpe forskel’

“Jeg har været Botox- kunde hos AK Nygart siden 2006, men efter et stort vægttab var min ansigtshud blevet slap, min glød var halvtrist og jeg kunne se begyndende ansigtsfurer.
Hos AK Nygart anbefalede de hudforyngelse med IPL, fordi min hud hverken var meget furet og ældet, og dog havde masser at træthedstegn.

Under den første behandling arbejdede Jane på at fjerne mine mange pigmentpletter og ujævnheder. Hun forklarede fint og pædagogisk, hvordan IPL-lyset virker. Og rigtig nok! Efter et par dage blev pletterne mere brunlige, så skallede de af og min hud fik en helt anden ung glød og blev glat som en babynumse.
2 behandling handlede om mine karsprængninger og en opstramning af ansigtshuden.
Man er en smule hævet i et par dage, men hold da op, der er effekt bagefter: Det er ligesom huden bliver fuldstændig glat, finporet og helt opstrammet.
Den sidste behandling tog så godt som alle øjenrynker. Jeg ser ti år yngre ud, det er helt vildt. Der var en, der sagde: ’Du ligner en skolepige’. Når jeg ser på før- og efter billederne, kan jeg næsten ikke tro det. Der er kæmpeforskel.”

 

⋅ Jannie, 54 år, hudforyngelse med IPL, hele ansigtet, 3 behandlinger. Behandlingen afsluttet.