Intimkirurgi - for mænd og kvinder

HVAD ER INTIMKIRURGI?

Intimkirurgi betyder området på og omkring kønnet. De mest almindelige operationer hos kvinder er fedtsugning af venusbjerget, kirurgi af labia (indre skamlæber) og forsnævringsoperation efter fødsel. De mest almindelige operationer for mænd er forlængelses- og fortykningsoperationer, men også fedtsugning.
Årsagen til at gennemføre en intimoperation kan være både funktionel og æstetisk.

Intimkirurgi for mænd* – penisforlængelse og penisfortykning

Længden af penis kan variere fra et par centimeter op til 15 centimeter i slap tilstand. De fleste mænd ønsker at få en penisforstørrelse, fordi de oplever, at deres penis er for kort og indrykket, når den er slap – ikke at den er for lille ved erektion. Man kan med en penisforstørrelse forlænge penis med et par cm, eller tilføje omkring 25-30% af længden. I enkelte tilfælde kan en forlængelse på 4-6 cm opnås.

Penis kan gøres tykkere ved at transplantere hud eller fedt til penisskaftet. Størrelsen af den endelige fortykning afhænger af, hvor godt fedtet bliver der. En tommelfingerregel er, at omkring 20% af det indsprøjtede fedt bliver der permanent.

Penisforstørrelse og penisfortykkelse udføres i vores søsterklinikker i Stockholm og Oslo.

Læs mere om penisforlængelse. Læs mere om penisfortykkelse.

Intimkirurgi for kvinder*

Mange kvinder er generet af uregelmæssigheder i udseendet af labia. Mest almindeligt er for store indre labia. Hvis de hænger langt under ydersiden, kan de blive beskadiget ved f.eks. sport. De kan også give et æstetisk mindre attraktivt indtryk. Dette kan afhjælpes ved at reducere størrelsen af den indre labia.

Intimkirurgi for kvinder udføres i vores søsterklinik i Malmö.

Læs mere om kvindelig intimkirurgi.

 

* Vi vil gerne understrege, at intimkirurgi ikke garanterer de samme resultater for alle. Disse er individuelle behandlinger, hvor resultaterne varierer fra person til person.