Fjernelse af brystimplantater

Der kan være mange grunde til at du ønsker at få fjernet dine brystimplantater. Måske har du haft implantater i mange år og er blevet træt af dem? Måske har brystforstørrelsen ikke levet op til dine forventninger eller du har måske problemer i form af kapseldannelse eller ruptur? Eller måske ønsker du blot at komme af med proteserne uden at få dem udskiftet med nye?*

Uanset årsagen er du meget velkommen til en uforpligtende samtale og vurdering hos AK Nygart. Vi har mange års erfaring med kosmetisk kirurgi og stor erfaring i denne operation.

Info: Fjernelse af brystimplantater

Bedøvelse: Lokal eller fuld bedøvelse

Indlæggelse: 2-4 timer

Nedetid: 10-14 dage

Endelige kontrol: Efter 3 måneder

Pris: fra 21.500 kr.

Uforpligtende forundersøgelse

Ved forundersøgelsen vil du og kirurgen afdække dine forventninger og finde svar på hvad der er kirurgisk muligt. Sammen planlægger I din kommende operation.

Patientsikkerhed i første række

Hos os kommer patientsikkerheden altid i første række. Vi er et team af specialuddannede sygeplejersker og erfarne narkoselæger, der for de flestes vedkommende har arbejdet sammen i mange år. Vores klinik er selvfølgelig indrettet efter alle gældende sikkerhedsbestemmelser.

Din plastikkirurg vil være din ansvarlige læge, som følger dig fra første konsultation, udfører operationen og ser dig til den afsluttende kontrol efter operationen.

*Vi understreger at fjernelse af implantater ikke garanterer samme resultat for alle, og skal ses som individuelt, hvor resultaterne kan variere fra person til person

Vi opererer ikke følgende patienter

  • Der er har sygdomme med hjerte, kredsløb og /eller lunger
  • Der tidligere har været bedøvet med alvorlige komplikationer
  • Type 1 diabetes
  • Epilepsi med anfald inden for de seneste 2 år
  • BMI højere end 30

For komplet liste tryk her.