Panderynker

Vil du have fjernet rynker i panden? Panderynker får dig hurtigt til at se ældre ud, end du er – og ældre, end du føler dig. Med Botox få du et pandeløft der glatter rynkerne, så du kan kende dig selv igen*.

Panderynker opstår, fordi musklerne i panden trækker sig sammen. Det er det, vi kalder dynamiske rynker, og derfor begynder vi oftest behandlingen med Botulinum Toxin. Botulinum Toxin får musklerne til at slappe af, så huden glatter sig ud.

Effekten af en rynkebehandling i panden kan du se i løbet af 2 uger, og den holder normalt omkring 4 måneder*. Herefter kan du få gentaget behandlingen.

Hvis dine panderynker ikke er for dybe, kan en regelmæssig behandling med Botulinum Toxin ofte fjerne rynkerne og glatte dem huden helt ud*.

Lider du samtidig af spændingshovedpine, kan behandlingen af panderynker have en positiv sidegevinst. Hos mange ser vi, at hovedpinen også forsvinder. Det bliver der nu forsket i.

Fjern rynkerne i panden i kombination med andre behandlinger

Vil du gerne give din hud en ekstra foryngelseskur, kan du supplere med to andre behandlinger.

  • Frax-laser er en særdeles effektiv metode til at booste både over- og underhudens struktur. Laseren laver en kontrolleret skade, som stimulerer huden til at danne nye kollagenceller, så huden bliver mere vital og glat.
  • Profhilo består af stabiliseret, injicerbart hyaluronsyre, der opstrammer og forebygger slaphed i huden. Ud over at styrke og fugte huden har Profhilo også en remodellerende effekt på ældning af væv, der begynder at miste sin spændstighed.

Lad os høre dine forventninger først

Behandlingen, der fjerner rynker fra panden, begynder altid med en forundersøgelse hos vores speciallæge. Der er også vigtigt, vi kender dine forventninger og præferencer. Derfor får du lagt en personlig behandlingsplan sammen med en sygeplejerske, der har speciale i behandling af rynker.

Hos AK Nygart har vi ekspertisen i alle effektive rynkebehandlinger, så du kan være helt tryg ved den faglige anbefaling og behandling.

Lad os hjælpe dig godt i gang. Ring til os på 70 27 57 57 eller book tid til en uforpligtende konsultation her.

*Vi understreger at behandlingen mod rynker i panden ikke garanterer samme resultat for alle, og skal ses som individuelt, hvor resultaterne kan variere fra person til person