Poser under øjnene

Føler du dig yngre og friskere, end huden under dine øjne fortæller? Så har du flere muligheder for at få dit unge udtryk tilbage – også hvis du ikke ønsker en kirurgisk øjenoperation.

Poser under øjnene er en ret almindelig kosmetisk problematik både hos ældre og yngre – og både hos mænd og kvinder. Poser under øjnene går også typisk under udtrykket hængende nedre øjenlåg. Årsagen til poser under øjnene er i nogle tilfælde arveligt betinget, og andre gange kan de hængende nedre øjenlåg kan også være medfødt.

Er poser under øjnene opstået med alderen, er der typisk to årsager, og de optræder enten enkeltvis eller i kombination:

– Selve øjenlågshuden er blevet slap, og øjenlåget begynder at rynke eller ligefrem folde sig i lag.
– Fedt fra øjenhulen og strøg af bindevæv buler frem. I nogle tilfælde kan man tale om fedtbrok.

Der er to ting du kan gøre ved poser under øjnene … 

1. Poser under øjnene – kirurgi

Ofte anbefaler vi at fjerne overskydende hud kirurgisk. Med denne metode kan vi både fjerne løs hud og fedtvæv, så du sikrer dig at poserne under øjnene forsvinder.

Du kan se de flotte før/efter-billeder af kunder der har fået lavet en operation af nedre øjenlåg.

Priser - kirurgisk reduktion af poser under øjnene

HOS KIRURG
Forundersøgelse kr. 600,-*
Nedre øjenlåg i lokalbedøvelse kr. 16.000,-

* Prisen for forundersøgelsen trækkes fra operationsprisen

Se alle priser

2. Poser under øjnene – Sunekos

Har du poser under øjnene, men er det ikke så slemt til at få lavet et kirurgisk indgreb, kan Sunekos måske være løsningen.

Sunekos er en injektionsbehandling med hyaluronsyre og en patenteret sammensætning af aminosyrer, der får huden til at danne collagen og elastin. Resultatet er, at løs og kreppet hud i øjenområdet bliver strammet op.

Sunekos-behandlingen er rigtig god i kombination med frax-laser

For at få den bedste vejledning inden behandlingen, begynder du med forundersøgelse hos en af vores specialuddannede sygeplejersker.

Priser - Sunekos

HOS SYGEPLEJERSKE
1 behandling kr. 3.000,-
Kur med 3 behandlinger kr. 7.500,- (spar 1.500 kr.)
Hos læge + kr. 500,-

Få den rigtige behandling

Som du kan se, er årsagen og dermed behandlingen helt individuel, og det kræver en faglig vurdering, inden man kan finde frem til den bedste måde at fjerne poser under øjnene på. Hos AK Nygart har vi alle effektive behandlinger lige fra Sunekos til en øjenlågsoperation til rådighed, så sammen kan vi lægge en behandlingsplan, der passer til din problematik – og dine forventninger.

Book din tid til forundersøgelse nu eller ring til os på 70 27 57 57. Så hjælper vi dig i gang.