Rynker ved mundvigene – Mentolabial fold/nedadvendte mundvige

Når du smiler, er folden ved mundvigen oftest bare et charmerende træk. Men har den efterhånden udviklet sig mere til en trist fure, en nedadvendt mundvige, er der ikke langt til en mindre markant rynke.

Rynken ved mundvigen kalder man også mentolabial fold, og den løber i begge sider fra mundvigene og ned mod hagen. Når den udvikler sig til en permanent fure, skyldes det, at vævet i kinden bliver slappere med årene, så kinden falder fremefter og nedad.

Få mindsket furen med filler eller Botulinum Toxin

Du har to muligheder for at komme dine dybe furer og nedadgående mundvige til livs. Ofte anbefaler vi injektion med filler – en hyaluronsyre-baseret gel, der tilfører fylde indefra og samtidig øger hudens elasticitet.

I nogle tilfælde kan Botulinum Toxin også være effektivt. Hvis musklerne trækker en del ned ved mundvigene, og giver dig nedadvendte mundvige, vil Botulinum Toxin nedsætte aktiviteten i musklerne, så de slapper mere af, og furerne bliver mindre markante.

Hvad virker bedst for dig? 

Den rigtige behandling for dig kan vi først anbefale, når vi har set, hvad der skaber netop dine rynker ved mundvigene. Hos AK Nygart råder vi over alle effektive metoder til at behandle rynker, furer og nedadgående mundvige, så du får en grundig vurdering og en behandlingsplan, der tager højde for netop dine behov.

Ring til os på 70 27 57 57 og få en aftale. Eller book tid til en uforpligtende konsultation her.