Nasolabial fure / Næse-mund furer

Er dine kinder blevet lidt tunge og trætte, så de har skabt en fure ved næse og mund? Det kan give et vredt og ældet udtryk – men det er relativt nemt at mindske.

I fagsprog kalder vi det nasolabial-fure, når kinden falder ned med alderen og danner en fure fra næsen ned mod mundvigen. Du ser den mest, når du sidder og står – og mindre, når du ligger ned.

Furen opstår primært af to grunde: Fedtet under ansigtshuden svinder med årene. Og samtidig trækker tyngdekraften i kinden. Så, hvordan kan vi mindske effekten? Det har vi flere svar på.

Filler letter de skarpe furer

I langt de fleste tilfælde er det første råd at injicere en filler i linjerne. Filler er en gel, der giver volumen under huden, så den fylder furerne op indefra. Man kan også lægge filler ved kindbenene. Det løfter huden oppefra, så furerne bliver mindre. En kombination giver ofte også et rigtig godt resultat.

En anden metode er at injicere dit eget fedtvæv, altså en kosmetisk fedttransplantation. Her bruger vi dine egne fedtceller, som vi suger fra et andet sted på kroppen.

Er din ansigtshud generelt slap og ældet, kan du også overveje et ansigtsløft. Her løfter vi hele ansigtshuden på plads ved et kirurgisk indgreb. Hvis du har fået fillerbehandling forud, kan det give en smuk synergi med et ansigtsløft.

Hør hvad vi vil anbefale

Kosmetisk behandling af næse til mund furer kræver individuel konsultation, hvor vores specialuddannede personale ser på netop din problematik. Hos AK Nygart råder vi over alle effektive metoder til at behandle rynker og furer, så du får en grundig vurdering og en behandlingsplan, der tager højde for netop dine behov.

Ring til os på 70 27 57 57 og få en aftale. Eller book tid til en uforpligtende konsultation her