Fyldigere læber og markante kindben med fillers

Læber er sensuelle, sanselige og helt uundværlige, og høje markante kindben er med til at skabe et harmonisk ansigt. Med Fillers kan du få større læber og få korrigeret dine kindben.

Vi kan fremhæve læberne ved at lægge fylde langs læbekanten, eller vi kan lægge filler dybere i læberne, så hele området får større fylde. Vi kan trylle med dine mundviger, så du får et gladere udtryk. Eller vi kan reducere de fine rynker omkring munden og skabe en mere defineret amorbue. Endelig kan læber, som er rynkede, udglattes og forynges.

Behandlingen for større læber kræver ingen særlig forberedelse, det tager ca. 30 minutter og resultatet ses med det samme. Du kan forsætte din hverdag, hvor du slap umiddelbart efter behandlingen. Effekten er midlertidig og volumenen holder typisk 4-6 måneder.

Ved en indledende konsultation gennemgår vi dine specielle ønsker omkring læber og sætter dig grundigt ind i hele forløbet.

event_28 stemning_behandling_29

Flotte kindben

Behandlingen med korrektion af kindben kræver ingen særlig forberedelse, det tager ca. 30 minutter og resultatet ses med det samme. Umiddelbart efter behandlingen kan du forsætte din hverdag, hvor du slap. Effekten er midlertidig og afhængig af hvilken metode man benytter, fx har Restylane en holdbarhed på 3-9 måneder.

Ved en indledende konsultation gennemgår vi dine specielle ønsker og sætter dig grundigt ind i hele forløbet.

Hos AK Nygart har vi stor ekspertise og lang erfaring med læbeforstørrelse, læbefyldninger og korrektion af kindben.

Har du fundet den behandling, du ønsker?

Book tid til en uforpligtende forundersøgelse nu.

BOOK NU