Restylane vs. Juvederm – Forskelle og ligheder ved de to typer filler

Udgivet D. 4. august 2020

Ligheder mellem Restylane og Juvéderm

Både Restylane og Juvéderm er hyalurosyre-baserede filler-produkter

Både Restylane og Juvéderm indeholder det bedøvende stof lidokain i produktet, hvilket bedøver området der behandles undervejs

Både Restylane og Juvéderm har en midlertidig holdbarhed. Holdbarheden for begge filler-produkter kommer an på området, der behandles, og hvordan den enkelte person absorberer filler-produktet. Der er dog en forskel på hvor længe produkterne holder selvom begge er midlertidige. Forskellen kan du læse i næste sektion.

Både Restylane og Juvéderm er FDA-godkendte filler-produkter.

Både Restylane og Juvéderm har forskellige produkter i deres filler-serier, der passer til forskellige områder i ansigtet. Hos Restylane hedder de Kysse, Lyft, Defyne og Refyne. Hos Juvéderm hedder de Volbella, Volift, Voluma og Ultra 3.

Forskelle mellem Restylane og Juvéderm

 

Konsistens

Juvéderm har en blødere konsistens end Restylane, men til gengæld er Restylanes produkter så bedre til at blive, hvor man lægger produktet.

 

Holdbarhed

Juvéderm har en længere holdbarhed en Restylane, selvom de begge har en midlertidig effekt. Dette skyldes sammensætningen i filler-produktet. Juvéderm-filleren har flere krydbundne forbindelser, hvilket skaber den længere holdbarhed.

 

Hævelse

Juvéderm har det med at hæve mere op i tiden efter behandlingen end Restylane.

Skal du gå op i produkt-brandet som kunde?

Det var de største forskelle og ligheder mellem Restylane og Juvéderm. Der findes rigtig mange filler-brands, og som kunde er det altid godt at man sætter sig ind i sine behandlinger. Men hvilket produkt der er det bedste for dig, er noget vores uddannede sygeplejersker kan hjælpe dig med. Til nogle hudtyper og områder har Restylane den bedste filler og til andre har Juvéderm den bedste filler. Vi er glade for at kunne tilbyde begge produkter. Men hvilket produkt der egner sig bedst til dig vil din behandler hjælpe dig med at finde ud af.

FAQ: Oftest stillede spørgsmål om forskellen mellem Restylane og Juvederm

Hvad er forskellen mellem Restylane og Juvederm?

Juvederm har en blødere konsistens, hæver mere op lige efter behandlingen, og holder længere end Restylane, mens Restylane er bedre til at blive der, hvor man lægger produktet.

Hvad er ligheden mellem Restylane og Juvederm?

Restylane og Juvederm er hyaluronsyre-baserede fillerprodukter, som indeholder det bedøvende stof lidokain, som bedøver det område, der behandles.
Begge produkter har en midlertidig holdbarhed, som kommer an på det område, der behandles, samt hvordan den enkelte person absorberer filler-produktet.