Juvéderm-filler - behandling af læber, kindben, kæbelinje m.m.

Juvéderm-filler består af stabiliseret hyaluronsyre i form af en krystalklar gel, vi kan injicere under huden i de områder, du ønsker at få behandlet. Med filler kan vi udglatte dybe rynker, konturere ansigtet eller øge volumen i eksempelvis læberne.

Juvéderm-filler er baseret på hyaluronsyre

Juvéderm er et FDA-godkendt filler-produkt

Juvéderm har en blødere konsistens end andre fillers

Juvéderm-filler holder i op til 2 år

Juvéderm har flere forskellige typer fillers i deres repetoire: Volbella, Volift, Voluma og Ultra 3.

Forskellige typer Juvéderm-fillers

 

Juvéderm Volbella bruges typisk til fine linjer og fremhævelse af læbekant

Juvéderm Volift bruges typisk til at genoprette tabt volumen og til konturering af ansigtet, fx kindben og kæbelinje

Juvéderm Voluma bruges typisk til at genoprette tabt volumen i ansigtet

Juvéderm Ultra 3 bruges typisk til at øge volumen i læberne

 

Som kunde skal du ikke bekymre dig om hvilken type Juvéderm-filler, du skal have. Vores specialuddannede sygeplejersker og kosmetiske læge ved lige præcis hvilken filler, der egner sig bedst til det område og resultat, du ønsker at fremhæve.

Lang holdbarhed med VYCROSSTM-teknikken

Effekten af de fillers, vi bruger hos AK Nygart er midlertidig, dvs. at resultatet typisk holder i nogle måneder alt efter hvilket område, der injiceres i. Men i forhold til andre filler-typer har Juvéderm vist sig at have en ekstra god holdbarhed grundet VYCROSS™-teknikken i produktet.

Hvad er VYCROSS™?

Nu bliver det en smule teknisk. VYCROSS™-teknikken betyder, at Juvéderm-filler har en høj koncentration af korte hyaluronsyrekæder med tætte tværbindinger.

Udover at give et meget blødt resultat betyder det også, at Juvéderm-filler kan holde i op til 18 måneder, mens andre filler-typer typisk holder i 3-12 måneder.

Gratis forundersøgelse til filler-behandling med Juvéderm

Professionel rådgivning er essentielt for et godt resultat uanset behandlingen. Ved en personlig forundersøgelse på klinikken vil en af vores specialuddannede sygeplejersker undersøge dig, og sammen vil I lægge en plan for, hvordan netop din Juvérderm-behandling bør forløbe, for at du opnår det bedste resultat med Juvéderm-filler.

Kosmetiske sygeplejersker

Oftest stillede spørgsmål om Juvéderm-fillers

Hvad er forskellen på Juvéderm og andre fillers?

Juvéderm er ligesom mange andre typer midlertidige fillers baseret på stabiliseret hyaluronsyre. Men der er alligevel nogle punkter, hvor Juvéderm-fillers adskiller sig fra andre typer fillers. Læs dette blogindlæg, hvor vi fortæller om forskelle og ligheder mellem Juvéderm og Restylane.

Hvor i ansigtet kan jeg bruge Juvéderm-fillers?

Juvéderm-fillers kan bruges til alle de områder i ansigtet, man typisk behandler med fillers. I Juvéderms filler-repertoire er der forskellige produkter, der passer til de forskellige områder, man ønsker at behandle. Her er det fx produktets hårdhedsgrad, der varierer. Hos Juvéderm hedder de forskellige fillers Volbella, Volift, Voluma og Ultra 3.