Ny næse uden kirurgi

Få rettet næsetippen eller buler på næseryggen ud med filler og undgå kirurgi.

Drømmer du om en lige næseryg kan man i de fleste tilfælde skabe et tilfredsstillende resultat med filler og dermed undgå næsekirurgi. Vi kalder næsekorrektionen med filler for et “liquid noseob”. Ved at incijere filler det sted, hvor næsen buler indad, kan man udjævne bulen på næseryggen og skabe en lige linje.

*Vi understreger at behandlingen af næseryggen med filler ikke garanterer samme resultat for alle, og skal ses som individuelt, hvor resultaterne kan variere fra person til person.

Priser - filler i næsen

Forundersøgelse

Ved læge eller sygeplejerske Gratis¤

¤)Udeblivelser uden afbud min. 24 timer inden faktureres med 600.-kr

Restylane og Juvéderm filler, priser

(Gælder fra 1/1-2022)

Hos læge Pris
Næse/”liquid nosejob” kr. 5.000,-

Tillæg, filler

(Gælder fra 1/1-2022)

Tillæg Pris
Opløsning af filler med hyalase + kr. 2.000,-

Før/efter billeder af filler i næsen

FØR

EFTER

Kom ind til en gratis konsultation

Behandlingen af næsen med Restylane eller Juvederm filler begynder altid med en forundersøgelse hos en af vores sygeplejersker eller læger. Det er vigtigt, vi kender dine forventninger og præferencer. Derfor får du lagt en personlig behandlingsplan for filler-behandlingen sammen med den behandler, du er til forundersøgelse hos.

Hos AK Nygart har vi ekspertisen i alle behandlinger med filler, så du kan være helt tryg ved den faglige anbefaling og behandling.

Lad os hjælpe dig godt i gang. Ring til os på 70 27 57 57 eller book tid til en gratis og uforpligtende forundersøgelse online.