NY NÆSE UDEN KIRURGI

Få rettet næsetippen eller buler på næseryggen ud med filler og undgå kirurgi.

Drømmer du om en lige næseryg kan man i de fleste tilfælde skabe et tilfredsstillende resultat med filler og dermed undgå kirurgi. Ved at incijere Restylane filler det sted, hvor næsen buler indad, kan man udjævne bulen på næseryggen og skabe en lige linje.

*Vi understreger at behandlingen af næseryggen med filler ikke garanterer samme resultat for alle, og skal ses som individuelt, hvor resultaterne kan variere fra person til person.

Priser – Restylane filler

HOS SYGEPLEJERSKE
0,5 ml. restylanekr. 2.300,-
Første sprøjte 1 ml.kr. 2.990,-
Efterfølgende sprøjte i samme behandling 1 ml.kr. 2.000,-
TILBUD: Recommend a friend – læs mere herSpar 300,- kr.

 

TILLÆG, HOS LÆGE 
Behandling hos læge+ kr. 500,-

Før/efter billeder af filler i næsen

FØR


EFTER


LAD OS HØRE DINE FORVENTNINGER FØRST

Behandlingen af næsen med Restylane filler begynder altid med en forundersøgelse hos en af vores sygeplejersker. Det er vigtigt, vi kender dine forventninger og præferencer. Derfor får du lagt en personlig behandlingsplan for filler-behandlingen sammen med den sygeplejerske, du er til forundersøgelse hos.

Hos AK Nygart har vi ekspertisen i alle behandlinger med filler, så du kan være helt tryg ved den faglige anbefaling og behandling.

Lad os hjælpe dig godt i gang. Ring til os på 70 27 57 57 eller book tid til en gratis og uforpligtende forundersøgelse online.

Har du fundet den behandling, du ønsker?

Book tid til en uforpligtende forundersøgelse nu.

BOOK NU