Karsprængninger i ansigtet

Den fine hud i ansigtet og på brystet indeholder millionvis af små blodkar, der forsyner huden med ilt og næring. Vind, vejr og sollys er medvirkende til, at mange mennesker med tiden udvikler karsprængninger i ansigtet, specielt på næse og kinder.

Døjer du med blodsprængninger på næsen, kinderne eller andre steder i ansigtet? Karsprængningerne viser sig som røde spindelvævslignende mærker i huden. Det er relativt enkelt at behandle sprængte blodkar med laser, så de ikke længere er synlige.

Info: Karsprængninger i ansigtet

Behandlingstid: 30 minutter

Resultat: Med det samme (Vi anbefaler 1-4 behandlinger)

Holdbarhed: Permanent

Pris: fra 600 kr.

Sikker behandling med laser

Permanent reduktion med 80-90%

Gratis forundersøgelse

Professionelle behandlere

Oplever du synlige blodsprængninger på næsen, kinderne, hagen eller andre steder i ansigtet? Vi kan behandle de røde linjer fra de synlige karsprængninger i din hud i ansigtet, og give dig en jævn hudtone.

Vores avancerede laserteknologi er sikker og effektiv til at bekæmpe visse hudproblemer, herunder synlige karsprængninger i ansigtet – prøv vores behandling og oplev det smukke resultat!

Fjernelse af kar- og blodsprængninger*

De kan behandles effektivt med karlaser eller højenergilys. Når de sprængte blodkar påvirkes af opvarmningen fra lyset, lukker de sig sammen og forsvinder.
Behandlingen tager ca. 30 minutter, og allerede efter den første behandling vil du kunne se en tydelig reduktion af blodsprængningerne.

Du skal regne med 1-4 behandlinger med 1 måneds interval, afhængig af mængden og typen af dine blodsprængninger.

Inden du beslutter dig for en behandling, gennemgår vi naturligvis hele forløbet på klinikken, så du kan føle dig tryg hele vejen igennem.

AK Nygart var en af de første private klinikker i Danmark, der behandlede karsprængninger i ansigtet ved hjælp af højenergilys.

*Vi understreger at behandlingen af kar- og blodsprængninger ikke garanterer samme resultat for alle, og skal ses som individuelt, hvor resultaterne kan variere fra person til person

GRATIS FORUNDERSØGELSE

Professionel rådgivning er essentielt for et godt resultat uanset behandling. Ved en personlig forundersøgelse på klinikken vil en af vores specialuddannede sygeplejerske undersøge dig, og sammen vil I lægge en plan for hvordan netop din behandling bør forløbe, for at du opnår det bedste resultat.