Behandling mod øget svedtendens under armene med botulinum toxin (Azzalure)

Svedprocessen sørger for at regulere vores kropstemperatur til ca. 37 grader. I forbindelse med varmt klima, fysisk anstrengelse eller feber er det normalt og sundt at svede. Men for meget sved kan give gener i hverdagen. Leder du efter en behandling af sved under armene, i håndfladerne eller hårgrænsen? Her kan injektioner med botox i armhulen, håndfladen eller andre områder med øget svedtendens hjælpe.

Info: Svedbehandling med Botulinum Toxin

Behandlingstid: 15 minutter

Resultat: Efter 1-14 dage

Holdbarhed: ca. 7 måneder

Pris: fra 3.000 kr.

Områder, der kan behandles mod sved:

Armhuler

Håndflader

Øget svedtendens, hyperhidrose, kan opstå i forbindelse med forskellige sygdomme som fx for højt stofskifte eller for lavt blodsukker. Hovedparten af klienter, der døjer med øget svedtendens, lider dog af en ubalance i det autonome nervesystem også kaldet det ”ufrivillige nervesystem”, som styrer produktionen af sved. Mange sveder så meget, at de har daglige gener af det. Det kan være hæmmende i valg af tøj og i social kontakt.

Behandling af sved under armene, i håndfladerne eller hårgrænsen

Der findes forskellige metoder til behandling af øget svedtendens, lige fra kraftige deodoranter til behandling med strøm, operation og Botulinum Toxin. Behandling med Botulinum Toxin i armhulen, håndfladen eller hårgrænsen har vist sig at være en yderst sikker og effektiv metode. Primært behandles armsved og håndsved, men visse andre områder kan ligeledes behandles.

video

I modsætning til behandling med Botulinum Toxin, som næsten altid gør patienten helt ”tør,” vil en kirurgisk svedoperation kun reducere svedproduktionen. Det er derfor en behandling med Botulinum Toxin, vi anbefaler vores patienter, der lider af øget svedproduktion, og gerne vil behandles for sved under armene, i håndfladerne eller hårgrænsen.

Få en gratis forundersøgelse

Drømmer du om at blive fri for sved-gener i hverdagen, og tænker du at behandlingen med botox måske er noget for dig? Så anbefaler vi, at du kommer ind til en gratis forundersøgelse hos vores læge. Her vil vi informere dig om behandlingen, og du har mulighed for at stille spørgsmål. Vi sikrer os, at du er egnet til behandlingen, og at vi kan hjælpe dig med dine sved-problemer. Efterfølgende kan du booke tid til en behandling.