BEHANDLING AF SVED MED BOTOX / AZZALURE MOD ØGET SVEDTENDENS

Svedprocessen sørger for at regulere vores kropstemperatur til ca. 37 grader. I forbindelse med varmt klima, fysisk anstrengelse eller feber er det normalt og sundt at svede.

Øget svedtendens, hyperhidrose, kan opstå i forbindelse med forskellige sygdomme som fx for højt stofskifte eller for lavt blodsukker. Hovedparten af klienter, der døjer med øget svedtendens, lider dog af en ubalance i det autonome nervesystem også kaldet det ”ufrivillige nervesystem”, som styrer produktionen af sved. Mange sveder så meget, at de har daglige gener af det. Det kan være hæmmende i valg af tøj og i social kontakt.

Der findes forskellige metoder til behandling af øget svedtendens, lige fra kraftige deodoranter til behandling med strøm, operation og Botox. Behandling med Botox eller Azzalure har vist sig at være en yderst sikker og effektiv metode. Primært behandles armsved og håndsved, men visse andre områder kan ligeledes behandles.

video

I modsætning til behandling med Botox, som næsten altid gør patienten helt ”tør,” vil en kirurgisk svedoperation kun reducere svedproduktionen.

Har du fundet den behandling, du ønsker?

Book tid til en uforpligtende forundersøgelse nu.

BOOK NU