Behandling mod øget svedtendens med botulinum toxin (Azzalure)

Svedprocessen sørger for at regulere vores kropstemperatur til ca. 37 grader. I forbindelse med varmt klima, fysisk anstrengelse eller feber er det normalt og sundt at svede. Men for meget sved kan give gener i hverdagen. Her kan injektioner med Botulinum Toxin hjælpe.

Info: Svedbehandling med Botulinum Toxin

Behandlingstid: 15 minutter

Resultat: Efter 1-14 dage

Holdbarhed: ca. 7 måneder

Pris: fra 3.000 kr.

Områder, der kan behandles mod sved:

Armhuler

Håndflader

Øget svedtendens, hyperhidrose, kan opstå i forbindelse med forskellige sygdomme som fx for højt stofskifte eller for lavt blodsukker. Hovedparten af klienter, der døjer med øget svedtendens, lider dog af en ubalance i det autonome nervesystem også kaldet det ”ufrivillige nervesystem”, som styrer produktionen af sved. Mange sveder så meget, at de har daglige gener af det. Det kan være hæmmende i valg af tøj og i social kontakt.

Der findes forskellige metoder til behandling af øget svedtendens, lige fra kraftige deodoranter til behandling med strøm, operation og Botulinum Toxin. Behandling med Botulinum Toxin har vist sig at være en yderst sikker og effektiv metode. Primært behandles armsved og håndsved, men visse andre områder kan ligeledes behandles.

video

I modsætning til behandling med Botulinum Toxin, som næsten altid gør patienten helt ”tør,” vil en kirurgisk svedoperation kun reducere svedproduktionen. Det er derfor en behandling med Botulinum Toxin, vi anbefaler vores patienter, der lider af øget svedproduktion.