Bodylift - Belt Lipectomy 360 gr - Fuldt kropsløft

På AK NYGART har vores plastikkirurger stor erfaring inden for den form for kosmetisk kirurgi, der hedder Bodylift - Belt Lipectomy 360 grader. Et 360 graders fuldt bodylift er typisk brugbar for patienter, der har gennemgået store vægttab.

Flere og flere danskere gennemgår et massivt vægttab enten ved hjælp af kostændringer i kombination med motion eller i forbindelse med fedmeoperation. Det er relativt almindeligt, at huden ikke er i stand til at trække sig sammen igen efter sådanne vægttab. Jo ældre man er og jo større vægttab, desto større bliver hudoverskuddet sædvanligvis. Dette kan rettes op på med et kosmetisk indgreb.

Kom til forundersøgelse ved plastikkirurg

Hvis du har gennemgået et større vægttab, men har problemer med for meget løs hud på den nederste del af mave og ryg, er du velkommen til en forundersøgelse, hvor du får mulighed for at stille spørgsmål. Du og kirurgen afstemmer forventninger, og du får en faglig vurdering af, hvad der er teknisk muligt. Samtalen er helt uforpligtende.

Der findes flere typer af bodylift. Det vi tilbyder, er en såkaldt Belt Lipectomy 360 gr, hvor man – i en cirkelform hele vejen rundt om den nedre del af mave og ryg – fjerner den overskydende hud.

Personlig omsorg og tryghed i moderne faciliteter

Hos AK Nygart kommer patientsikkerhed og tryghed i første række. Vi er et team af specialuddannede sygeplejersker og erfarne narkoselæger, der for de flestes vedkommende har arbejdet sammen i mange år. På vores klinik midt i København er der taget hensyn til alle lovkrav og sikkerhedsbestemmelser.

Vi opererer ikke følgende patienter

  • Der er har sygdomme med hjerte, kredsløb og /eller lunger
  • Der tidligere har været bedøvet med alvorlige komplikationer
  • Type 1 diabetis
  • Epilepsi med anfald inden for de seneste 2 år
  • BMI højere end 30

For komplet liste tryk her.