Kundeinformation om behandling med Suiselle Cellbooster®

HVAD ER CELLBOOSTER, OG HVORDAN VIRKER DET? 

Cellbooster er en skinbooster som er bygget på den helt særlige patenterede CHAC teknologi, som gør det muligt at udnytte alle de naturlige egenskaber i hyaluronsyren og at tilføre vitaminer og aminosyrer i produktet uden nogen brug af kemisk binding. Et ekstremt sikkert og pålideligt produkt også ift. bivirkninger.  

Cellbooster sikrer en langsom levering af de vitaminer og mineraler som hvert produkt indeholder, og som dag for dag giver en mere effektiv og langtidsholdbar effekt. 

 

Cellbooster findes i 4 forskellige udgaver;  

Cellbooster® LIFT er designet til at forbedre hudstrukturen, hudtonen og mindske aldringstegn ved dens opstrammende og udglattende effekt. Produktet giver en dyb hydrering i vævet og optimerer mikrocirkulationen i det behandlede område. 

Cellbooster® SHAPE er designet til at booste fedtcellernes stofskifte, hvilket medfører en lokal reduktion af fedtdepoternes volumen i det behandlede område. Produktet øger lymfedrænagen og reducerer ødemer/”puffiness”. 

Cellbooster® GLOW er designet til at nære og fugte huden, samt reducerer hyperpigmentering i det behandlede område. Produktet forbedrer også hudtrukturen og udjævner fine linjer, samt beskytter huden mod frie radikaler. 

Cellbooster® HAIR er designet til at accelerere hårvæksten ved at skabe gunstige vækstforhold for hårfoliklerne i det behandlede område. Produktet genskaber balance og en sund hovedbund ved at booste mikrocirkulationen som medvirker til øget hårvækst.  

 

HVOR EFFEKTIV ER BEHANDLINGEN? 

Det er meget individuelt, hvor længe produktet holder da det opbyggede resultat nedbrydes, som aldringsprocessen fortsætter. Resultatets levetid er individuelt, og styres af genetik og livsstilsfaktorer.  

Der anbefales altid en kur på mellem 3-6 behandlinger med opfølgning af 1 behandlinger hver 1-2 måneder afhængig af udgangspunktet.  

I alle behandlingstilfælde ses en stærkere og sundere hud med dyb vævs hydrering. I løbet af produktets levetid i vævet stimuleres huden til cellefornyelse. Resultatet viser sig løbende og udvikles i takt med at hudkvaliteten forbedres. 

 

HVILKE OMRÅDER KAN BEHANDLES? 

Cellbooster® LIFT, SHAPE og GLOW kan bruges på hele kroppen, hvor Cellbooster® HAIR som udgangspunkt kun benyttes i hovedbuden.  

 

GØR BEHANDLINGEN ONDT? 

Det er meget individuelt, hvordan man oplever behandlingen alt efter ens smertetærskel. 

Ved behandling med Cellbooster®, kan man mærke en stikkende, let sviende fornemmelse, som hurtigt aftager. Der er ikke behov for bedøvelse under behandlingen.  

 

ER DER RISICI FORBUNDET MED BEHANDLINGEN? 

Cellbooster® optages naturligt i vævet, og giver fri passage for bl.a. ilt og hormoner. 

Der kan forekomme blå mærker, hævelse og rødme i området. Dette forsvinder nogle dage efter behandlingen. 

I forbindelse med selve injektionen, kan det i meget sjældne tilfælde ske, at der føres bakterier ind under huden, som kan skabe en infektion. Hvis du tidligere har haft herpesudbrud (forkølelsessår) i området, kan nålen fremprovokere en sådan reaktion. Denne reaktion kan forebygges ved brug af fx Aciclovir. 

 

HVORNÅR KAN MAN IKKE BEHANDLES?  

  • Hvis du har infektion i området f.eks. aktiv akne (bumser) eller herpes (forkølelsessår). I disse tilfælde bør du afvente, indtil infektionen forsvinder enten spontant eller ved behandling 
  • Hvis du er gravid eller ammende 

 

HVORDAN SKAL JEG FORBEREDE MIG? 

Behandling med  Cellbooster® er relativ ukompliceret, og forløber næsten altid uden komplikationer. Dog vil brug af hovedpinepiller, som fx Treo, Magnyl og Ibuprofen samt visse naturpræparater, der nedsætter blodets evne til at størkne, øge risikoen for blå mærker i forbindelse med behandlingen. Det anbefales at undgå disse præparater et par dage inden behandling. 

God hårvask anbefales dagen før behandlingen med Cellbooster® HAIR.

 

HVORDAN FOREGÅR BEHANDLINGEN? 

Forinden din behandling tages der billeder af de områder, der skal behandles. Billederne behandles fortroligt, og bruges kun til dokumentation. 

Området der skal behandles desinficeres, og med en meget tynd nål injiceres Cellbooster® i ansigt, på hals eller krop, hvorefter produktet spreder sig i vævet og har sin virkning. 

 

HVORDAN SKAL JEG FORHOLDE MIG EFTER BEHANDLINGEN?  

Du skal undgå, at berøre det behandlede område i ca. 4 timer efter behandlingen af hensyn til infektionsrisiko. Herefter kan der lægges en let makeup.  

Du bør ikke vaske dit hår eller bære hovedbeklædning i de første 24 timer, hvis du er blevet behandlet med Cellbooster® HAIR. 

Du kan genoptage dit arbejde umiddelbart efter behandlingen, og du har det sædvanligvis fint. Der kan forekomme hævelse, blåmærker og rødme i det behandlede område – det er helt normalt, og forsvinder efter 1-3 døgn. 

Indtil den første hævelse har lagt sig, bør det behandlede område ikke udsættes for kraftig varme som sol, sauna eller solarium. Vi fraråder ligeledes, at området nedkøles med is. 

Hvis der opstår enten hævelse, rødmen, smerter eller varme i det behandlede område i den efterfølgende måned, kan det være et tegn på infektion. I givet fald skal du straks henvende dig til klinikken med henblik på evt. behandling. 

Ved udbrud af forkølelsessår er det vigtigt at behandle med Zovir salve så tidligt som muligt. 

PRODUKTANBEFALING TIL DIN BEHANDLING 

AK Produkter: 

For at optimere resultatet af din behandling anbefaler vi vores Pure Lift Serum (760 kr.) eller Pure Body Boost (440 kr.) alt afhængig af hvilke områder du får behandlet. Begge produkter er fugtgivende og opstrammende og vil forbedre resultatet af din behandling.  

Du sparer 20% ved køb af produkterne i forbindelse med din behandling.  

ZO Skin Health: Post Procedure Bundle – Firming Serum Accelerated 

Denne indeholder: Gentle Cleaner (60 ml.), Hydrating Creme(58g.), Firming Serum Accelerated og en toilettaske. Alt til en pris på 1000kr.  

Vi anbefaler altid at du får en uforpligtende snak med en af vores specialister, da en komplet hudplejerutine er det absolut bedste for at give dig den mest optimale effekt af dine produkter. 

 

UFORPLIGTENDE FORUNDERSØGELSE 

Professionel rådgivning er essentielt for et godt resultat uanset behandling. Ved en personlig forundersøgelse på klinikken vil du sammen med vores specialuddannede kosmetiske læge/sygeplejerske lægge en plan for, hvordan netop din behandling bør forløbe for, at du opnår det bedste resultat. 

Du er velkommen til at tage en ven, et familiemedlem eller kæresten med til forundersøgelsen, hvor den mundtlige information bliver givet. 

Efter informationen om Suiselle Cellbooster® er givet både skriftligt og mundtligt, skal der minimum gå 2 dage, før behandlingen kan finde sted ifølge bekendtgørelse fra Sundhedsstyrelsen. 

Ved eventuelt afbud skal kommende tider afmeldes senest 24 timer inden den aftalte tid. Ved udeblivelse uden afbud faktureres kr. 600,- i gebyr. 

Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til, at kontakte klinikken på tlf. 70 27 57 57. Vi fremsender kun information vedrørende dit forløb hos AK Nygart til egen læge efter vi har fået samtykke fra vores patienter. 

På vores hjemmeside ligger alle kosmetiske synsrapporter foretaget af Sundhedsstyrelsen. Rapporterne findes ligeledes på Sundhedsstyrelsens egen hjemmeside. 

Kundeinformation om behandling med Suiselle Cellbooster® – version 17-01-2024