Kemisk peeling til ansigtet

En kemisk peeling hjælper med at fjerne gamle og beskadigede hudceller sammen med urenheder, der ligger på hudoverfladen og nede i porerne. En peeling af huden accelererer cellernes fornyelse af huden, hvilket giver en glattere hud med øget glans. Det forbedrer også hudens evne til at bevare fugt, hvilket hjælper med at reducere linjer og fine rynker.

Mild peeling: AK Peel

Vores AK lunch-peel er en mild AHA-peeling med glycolsyre, mælkesyre og salicylsyre (BHA), hvis primære formål er at give en frisk glød og fornyet vitalitet af huden. Du kan få foretaget peelingen i din frokostpause eller inden du skal ud til en aftale. Peelingen efterlader kun en lille smule rødme.

AK-Peelingen er eksklusiv hos AK Nygart og Akademiklinikken.

Hudtype

Peelingen er velegnet til; Alle hudtyper (også følsom hud)

Positive virkninger

Vores AK-peel har følgende potitive virkninger:

 • Forbedrer hudtonen, giver frisk glød og fornyet vitalitet
 • Fjerner døde hudceller og renser porerne
 • Booster kollagenproduktionen og styrker elastinet (giver fugt/fylde og opstrammer)
 • Normaliserer hudens ph-værdi, afhjælper ubalance i huden
 • Forebygger urenheder og aldringstegn

Behandlingsfrekvens

Vores AK Peel er en kemisk peeling, der kan gøres som en enkelt behandling, men det anbefales at starte et kurforløb på 3-6 behandlinger med hyppige intervaller. Resultatet kan derefter opretholdes med behandling hver anden måned eller efter behov.


Kraftig peeling: Mandelsyre-peel

Vores mandelsyre-peel er en AHA-peeling , der indeholder mandelsyre og salicylsyre (BHA). Peelingens primære formål er at mindske ar fra akne og inflammeret hud. Peelingen genopretter balancen i huden, forebygger nye akneudbrud, og mindsker fine linjer og rynker.

Hudtype

Peelingen er særligt velegnet til en akne-præget, olieagtig, og uren hud

Positive virkninger

Derudover har mandelsyre-peelingen følgende virkninger:

 • Reducerer hyperpigmentering (brune pletter).
 • Fungerer anti-bakteriel – Reducerer akne og inflammation.
 • Lysner hudtonen, afhjælper en trist og grå hud.
 • Forebygger og mindsker fine linjer samt rynker.
 • Fjerner døde hudceller og dybderenser porerne.
 • Booster kollagenproduktionen og styrker elastinet (giver fugt/fylde og opstrammer).
 • Normaliserer hudens ph-værdi.

Behandlingsfrekvens

Mandelsyre-peelingen kan bruges som en enkelt behandling, men for en varig effekt anbefaler vi at starte med en kur på 3-6 behandlinger med hyppige intervaller, og derefter opretholde resultatet med en peeling ca. hver anden måned eller efter behov.

Antallet af behandlinger afhænger af din hudtype, og hvordan din hud reagerer på selve behandlingen.

Afskalling

Ved denne behandling kan huden komme til at afskalle et par dage. Her er det vigtigt at du anvender de korrekte hjemmeplejeprodukter og søger for at fugte og pleje huden særligt de efterfølgende dage. Har du brug for vejledning, kan din behandler hjælpe dig med at finde produkter som tilpasses til netop dit behov.


Hudanalyse

Er du i tvivl om hvilken en peeling, din hud har brug for?

Book tid til en gratis og uforpligtende hudanalyse hos vores behandlere. Så kan I sammen finde ud af, hvilken behandling der kan give dig de resultater, du drømmer om.

Vi anbefaler, at du kommer ind til en gratis og uforpligtende hudanalyse et par uger inden behandlingen ønskes udført, så vi kan hjælpe dig med at forberede huden bedst muligt.

 

Efterbehandling

For at opnå den optimale effekt af din peeling er det godt at supplere med hudplejeprodukter, der er specielt tilpasset til din hudtype.

Vi anbefaler Akademiklinikens hudplejeserie, der er udviklet af kirurger, biokemikere, internationale kosmetiske eksperter, hudlæger og hudterapeuter. Hudplejenprodukterne kan købes i alle vores klinikker.

Podcast om ansigtsbehandlinger

Hvad er en kemisk peeling? Er det en behandling, der passer til dig? Hør mere om vores ansigtsbehandlinger i denne podcastepisode, hvor vores kosmetolog Marianne guider dig igennem vhvilke behandlingerne, der er egnet til forskellige hudproblemer.