Louises dagbog: Mommy Makeover efter tre graviditeter

Udgivet D. 16. september 2019

Louise har fået det, vi kalder en “Mommy Makeover“, som består af en operation af både bryster og mave. Louise fik foretaget et stort brystløft, hvor man laveret anker-ar, samt en brystforstørrelse med 325 ml runde Mentor-implantater. Derudover fik hun fjernet slapt maveskind og syet bugvæggen sammen. Louise fortæller her om sin oplevelse inde hos AK Nygart i Århus:

Mommy Makeovers

– Operation af bryster og maveskind

– Populært efter graviditeter og vægttab

– Overnatning på klinikken inkluderet

– Pris fra 61.800 kr.

“Jeg har siden mit første barn ønsket mig at få strammet maven op, da jeg tog 24 kg på som nærmest kun sad på maven under min første graviditet. Da jeg fik mine to sidste børn med kun 15 måneder imellem var min krop sat meget på arbejde, og det at have ammet 3 børn gjorde, at mine bryster blev lidt tunge i det. Jeg kunne ikke længere fylde en BH ud og have den flotte barm som førhen. Min mave var begyndt at hænge og min navle ikke eksisterende fordi huden hang henover. Jeg havde en top mave pga. splittede mavemuskler. Og jeg var faktisk rigtig ked af min krop til sidst, også selvom man havde en mand der altid har været glad for hvordan jeg så ud. Men det var ikke nok for mig.

Så jeg vidste, at hvis jeg skulle blive glad for min egen krop igen, måtte jeg lave en investering i mig selv. En investering, der måske i andres øjne var hul i hovedet, gav utrolig meget mening for mig. Jeg ved, at skønhed kommer indefra, men hvis mit indre ikke var glad, hvordan kunne jeg så stråle og hver glad udadtil? Og da disse tanker var dagligdag, tog jeg en snak med min mand om det og han sagde faktisk, at hvis det gjorde mig glad, så var han glad.”

Valg af AK Nygart

“Derefter blev beslutningen taget, og jeg kontaktede AK Nygart med det samme. Jeg fik booket en tid til konsultation og så blev operationsdatoen lagt allerede ved første snak. For jeg var ikke et sekundt i tvivl om mit valg af en Mommy makeover. Jeg var klar over, at jeg ville skulle igennem rigtig mange smerter ved så stor en operation, men med manges års dårlig selvværd, var det kun et lille bump på vejen for at kunne blive glad.”

“Jeg kontaktede faktisk AK Nygart for de resultater, jeg har set, de kunne give folk. Og hvad de har kunne rette op på af fejloperationer. Jeg har nogle veninder, der har fået lavet bryster og mave hos AK Nygart, og at kunne se deres glæde ved hospitalsvalget og resultater gjorde, at det var helt naturligt for mig at vælge lige præcis AK Nygart. Jeg havde en ro i maven af de grude, og fordi jeg blev mødt med forståelse og engagement ved min første forundersøgelse.”

Dag 1 efter Mommy Makeover-operationen

“Så blev det endelig min tur! Jeg blev opereret hos AK Nygart i deres Århus-afdeling, og jeg har haft den mest fantastiske oplevelse. Personalet har været så søde. Jeg bliver udskrevet her til formiddag, da jeg skulle ligge et døgn til observation, fordi mit indgreb var så stort.”

Dag 3 efter Mommy Makeover-operationen

“Jeg har en masse tid lige nu, da jeg jo er sygemeldt bla. for denne Mommy makeover. Jeg keder mig, og jeg sætter derfor stor pris på dem, som kommer og besøger mig, selv hvis det bare er i en time. Det gør alverden på en lang dag, der for det meste tilbringes i sengen eller på sofaen.

Jeg har mange smerter efter operationen. Jeg har fået fjernet overskydende maveskind, syet øverste del af mavemusklerne sammen, fået foretaget stort brystløft og lagt 325 ml implantater ind. Så der er vist ikke noget at sige til, at jeg har ondt.”

Dag 7 efter Mommy Makeover-operationen

“Det er præcis 1 uge siden jeg blev opereret, og jeg er ovre de værste smerter nu. Men nu begynder jeg at blive blå/lilla og gul over det hele og det gør virkeligogså ondt. Forestil dig et rigtig ømt, blåt mærke, som du så har nede af siderne, på hele maven, i skridtet og på lårerne, samt mine bryster. Årh, det er vildt! Dog er det meget mere udholdeligt end i sidste uge.

Selvom det gjorde sindssygt ondt har jeg ikke fortrudt denne investering i mig selv. Måske ikke alle forstår det, men det handler jo i bund og grund om mig selv og min egen mening om kroppen. Jeg har haft dårlig selvværd pga. netop de ting, jeg har fået rettet til, og det ikke at kunne gå i det tøj, jeg præcist har haft lyst til.

Jeg kunne på ingen måde gøre dette uden accept fra Anders, min mands, side og hans fulde støtte, da han jo ordner alt i dagligdagen. Jeg prøver at hjælpe, men bare at tømme en opvaskemaskine tager 20 min pga. alle de pauser jeg skal have . Jeg er glad for min investering og glæder mig til at se det endelige resultat. Jeg glæder mig til at kunne træne igen (8 uger uden træning og løb) og glæder mig til at smide støtte bh’en og mavebæltet, som skal bæres i 6 hele uger.

Jeg vil altid forstå hvis nogen ønsker at ændre noget de ikke er tilfreds med ved sig selv, specielt når man idag har muligheden for det. Det er din krop og dine valg og det handler om at du skal være glad! Jeg bliver glad for det, er jeg ikke et sekund i tvivl om. Men det kræver tålmodighed, sved og tåre at komme igennem denne proces. Lige nu står jeg med meget hævet bryster og en meget hævet mave, så tålmodighed tålmodighed.”

Dag 10 efter Mommy Makeover-operationen

“Jeg er overraskende nok i stand til at rette mig så meget op. Det kom lidt bag på mig, da jeg troede, det ville gå langsommere. Jeg har faktisk ikke ondt mere. Jeg er blot øm alle de steder, jeg har fået blå mærker fra operationen, og det er jo selvfølgelig noget som ikke kan undgås.”

Louise - Mommy Makeover
Ja det ligner lidt jeg har skidt i bukserne, men sådan ser det ud i denne position

“Det fungerer nu fint for mig. Jeg har tre børn på hhv. 2 år, 4 år og 10 år. Jeg er uddannet pædagog, så min pædagogik bliver brugt ekstra meget og sat lidt på prøve, da jeg snakker utrolig meget med børnene om hvorfor jeg f.eks ikke må løfte. Her siger jeg, at jeg derimod er rigtig god til at sidde ned og give krammere, når de har brug for det.”

Dag 27 efter Mommy Makeover-operationen

“Det er i dag 27 dage siden jeg fik foretaget min MMO (Mommy Makeover). Jeg har haft min første arbejdsdag og den er gået udover alt forventning. Jeg er selvfølgelig træt, men tror også meget det er pga at jeg har gået hjemme og ikke har haft så meget at lave.

Jeg forstår virkelig det jeg fik at vide til min forundersøgelse nu- med at helingsprocessen kræver tålmodighed, da der selvfølgelig går lang tid før det endelige resultat ses. Jeg synes selvfølgelig det er blevet rigtig pænt, men er også samtidig rigtig nervøs dagligt over om min mave bliver helt flad og mine ar kommer til at gå ud i et med huden og ikke buler. Jeg blev advaret mod denne proces af kirurgen, men først nu jeg kan sætte mig ind i det. Jeg tror faktisk, jeg fik at vide, at nogen kunne risikere at komme at komme ind i en depressionsagtig tilstand. Men jeg glæder mig nu til at se resultatet til 6 måneders-kontrollen hvor man nogenlunde nærmer sig det endelige.

Jeg har ikke ondt mere overhovedet. Jeg kan strække mig helt ud og mine bryster spænder kun lidt en gang imellem. Jeg er lidt blå på min mave ved arrene, men slet ikke i samme mængde som i starten . Jeg kan se fremskridt dag for dag.

Jeg er så glad for mine bryster og synes det er helt urealistisk at de er blevet så flotte! Nu synes jeg, at jeg har helet vildt godt og ligger absolut ikke mærke til arrene på mine bryster.
Jeg havde følingen tilbage i mine brystvorter allerede 5 dage efter operationen, og det var jeg faktisk rigtig bange for at jeg ikke fik. Så jeg blev overdrevet glad da jeg fik følingen så hurtigt tilbage.”

Dag 27 efter Louises Mommy Makeover

Kom ind til en uforpligtende snak med en kirurg

Vil du høre om, hvordan vi kan hjælpe dig? Så bestil en tid til en snak hos en af vores kirurger i København eller Århus. Forundersøgelsen er helt uforpligtende, og koster 600 kr.

– eller ring til os på 70 27 57 57.