Patientinformation om Kleresca® rosacea-behandling

HVORDAN VIRKER KLERESCA-BEHANDLINGEN?

Kleresca® Rosacea Treatment er en målrettet ikke-invasiv behandling, som er udviklet specielt til behandling af rosaceasymptomer og som stimulerer hudens egne regenereringsmekanismer.

Behandlingen er beregnet til patienter med rosacea, som har en meget følsom hud.

Behandlingen er baseret på interaktionen mellem en specialdesignet gel og lyset fra Kleresca®-lampen. Gelen indeholder kromoforer, der aktiveres af lyset fra lampen og konverteres til fluorescerende lys8,13. Det fluorescerende lys trænger igennem hudens forskellige lag og stimulerer den på celleniveau8,13.

HVILKE PROBLEMER KAN BEHANDLES MED KLERESCA

Kleresca® Rosacea Treatment  forbedrer ikke kun de synlige symptomer på rosacea, men også den brændende og sviende fornemmelse, der er forbundet med denne hudlidelse:

  • Den reducerer inflammation og dermed forekomsten af papler (knopper) og pustler (pusholdige blærer)
  • Den reducerer rødme (erythema) og blussen idet den forbedrer blodcirkulationen
  • Den reducerer hudens generelle stressniveau og reducerer dermed den brændende og sviende fornemmelse
  • Den fremmer helingsprocessen , hvilket forbedrer den generelle hudkvalitet.

 

Før du kan blive behandlet, vil du først have en konsultation med en af ​​vores registrerede Kleresca®-specialister.

Under denne konsultation vil du modtage mere information om de sandsynlige forbedringer og antallet og tidspunktet for de nødvendige behandlinger. Du bliver også spurgt om medicin, sygdomme eller allergier, da disse kan have indflydelse på behandlingen. De største medicinske problemer er anført nedenfor:

  • Medicin som giver hudirritation
  • Melasma eller skjult melasma i det område, der skal behandles.

Du er velkommen til at tage en ven, et familiemedlem eller din kæreste med til forundersøgelsen, hvor den mundtlige information bliver givet. Efter informationen omkring behandling med Kleresca® er givet både skriftligt og mundtligt, kan behandlingen finde sted.

MULIGE KOMPLIKATIONER OG BIVIRKNINGER

Kleresca® Rosacea Treatment har en god sikkerhedsprofil. Bivirkningerne, der ses hos nogle patienter, er forbigående og kan omfatte:

Rødme og hyperpigmentering (f.eks. tydeligere fregner)

Hævelse

Vi anbefaler at du taler med sundhedspersonalet på klinikken om eventuelle bivirkninger, inden du påbegynder behandlingen.

 

HVOR LANG TID TAGER EN BEHANDLING?

Behandlingen med Kleresca® Rosacea Treatment tager i alt omkring 20 minutter. Den særlige rosacea-gele skal sidde på huden og belyses med Kleresca®s multi-LED-lampe i 9 minutter. Herefter fjernes gelen, og huden påføres almindelig fugtighedscreme.

HVOR MANGE BEHANDLINGER HAR JEG BRUG FOR?

For at opnå det bedste resultat af behandlingen med Kleresca® Rosacea Treatment anbefaler vi et behandlingsforløb med en behandling om ugen i fire uger.

HVOR LÆNGE HOLDER EFFEKTEN?

Når behandlingen er afsluttet, fortsætter huden med at arbejde og du kan forvente at opleve yderligere forbedringer. Det er blevet påvist at der er en vedvarende effekt af behandlingen i mindst 6 måneder, hvor forbedringen på to IGA grader eller mere fra det første forsøg blev fastholdt hos 92 % af patienterne. Ingen patienter vendte tilbage til baseline.

BEHANDLINGEN

Vi tager et før-billede af dig uden makeup før hver behandling. Billederne behandles fortroligt og bruges kun til dokumentation. Du får også beskyttelsesbriller på lige før behandlingen.

EFTER BEHANDLINGEN

Du vil være rød nogle timer efter behandlingen, som hvis du har været ude i sol og vind, men du kan fortsætte dine daglige aktiviteter. Hvis du har nogle gamle solskader i huden kan de være mørkere i dage til uger efter behandlingen.

 

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte klinikken på tlf. 70 27 57 57.

Ved eventuelt afbud skal kommende konsultationer og kontroller afmeldes senest 24 timer inden den aftalte tid. Ved udeblivelse uden afbud faktureres kr. 600,- i gebyr.

Vi fremsender kun information vedrørende dit forløb hos AK Nygart til egen læge, efter vi har fået samtykke fra vores patienter.

På vores hjemmeside ligger alle kosmetiske synsrapporter foretaget af Sundhedsstyrelsen.

Rapporterne findes ligeledes på Sundhedsstyrelsens egen hjemmeside.

Patientinformation om Kleresca® rosacea-behandling – version 02-03-20