Om AK Nygart

AK Nygart var blandt de første danske udbydere af permanent hårfjerning IPL, fillers-, Botox- og laserbehandling. Med mere end 20 års erfaring er vi blandt de dygtigste behandlere inden for injektions-behandlinger som læbeforstørrelse og rynkereduktion. AK Nygart udfører årligt 1.000 kosmetiske brystoperationer og er dermed en af de største aktører på markedet. Vi behandler skønsmæssigt mere end 3.000 områder med Botox årligt.

Hos AK Nygart har vi fem plastikkirurger, som er ansvarlige for den kosmetiske plastikkirurgi og speciallæge Berit Lavik, som er ansvarlig for injektionsbehandlinger, rynkereduktion, permanent hårfjerning og laserbehandling. Derudover beskæftiger AK Nygart et erfarent og professionelt team af sygeplejersker og narkoselæger, samt et engageret administrativt team.

AK Nygart er registreret af Sundhedsstyrelsen og endvidere akkrediteret af Institut for Kvalitet og Akkreditering, IKAS.

akygart.dk er et C02-venligt website.

VÆRDIER

Vi sætter en ære i at være dygtige til det, vi laver – og vise personlig omsorg gennem hele forløbet.

Faglig ekspertise og grundig vejledning er del af vores faste procedure. Og som patient vil du altid være i kontakt med højtuddannet personale. Som et hold arbejder vi sammen om at skabe tryghed og sikre det mest effektive behandlingsforløb for dig.

Erfaring, faglig ekspertise, omsorg, tryghed og et smukt slutresultat er kerneværdier hos os.

Du er velkommen til at ringe, kigge forbi eller bestille tid til en personlig forundersøgelse.

Tilsynsrapporter

København, Ny Østergade:
Tilsynsrapport for Anders Ulrik
Tilsynsrapport for Jesper Trillingsgaard

Tilsynsrapport for AK Nygart Kirurgi, København 2024

København, Ved Stranden:
Tilsynsrapport for AK Nygart Skin Center København 2024

Århus:
Tilsynsrapport for Jesper Trillingsgaard

Vi glæder os til se dig.

Med venlig hilsen
AK Nygart