Country Manager Louise Wesselhoff

Louise Wesselhoff har en beredskabsfaglig lederuddannelse og en diplomuddannelse i ledelse – og så er hun også uddannet sygeplejerske.

Siden 2012 har hun været ansat som centerchef hos ‘Forenede Care’, hvor hun i januar 2021 tiltrådte som regionschef. Her havde Louise blandt andet ansvar for at udvikle og åbne nye tilbud, herunder kvindekrisecentre, LGBT+ krisecenter og botilbud til unge kvinder.

For at AK Nygart forbliver de bedste i branchen sørger Louise for, at AK Nygart har de allerbedste medarbejdere på alle poster, samt at de kontinuerligt får uddannelse, så du som kunde ved, at hos AK Nygart får du den bedste kvalitet. Louise sørger desuden for at arbejde både strategisk og praktisk med at udvikle og opretholde den bedste arbejdsplads for alle.

“Det er min fornemmeste opgave som Country Manager at sikre at AK Nygart forsat leverer en kundetilfredshed i verdensklasse, at vi følger med udviklingen indenfor området samtidig med, at vi forsat har en arbejdsplads og en kultur hvor medarbejderne trives – hvor alle hver dag går glade på og hjem fra arbejde.” – Louise Wesselhoff