Permanent hårfjerning – mænd

Kraftig behåring på visse steder af kroppen kan være til gene af kosmetiske årsager. Mange mænd er fx generet af hårvækst på ryg og lænd, ligesom nogle mænd ikke bryder sig om hår på brystet. Du kan slippe for den uønskede hårvækst permanent med denne behandling. Hårfjerning hos mænd på ryggen, eller andre områder, foregår med laser. Behandlingen giver dig mulighed for at få en professionel hårfjerning for mænd på din ryg eller andre steder med generende hårvækst.

Info: Permanent hårfjerning

Behandlingstid: 15-60 minutter

Resultat: Efter 10-12 behandlinger

Holdbarhed: Permanent

Pris: fra 500 kr.

Permanent hårfjerning med laser

Bliv hårfri efter 10-12 behandlinger

Bedste resultater på lys hudtype med mørke hår

Vi har over 20 års erfaring med IPL-hårfjerning

anmeldelse-mand

Områder vi kan behandle med permanent hårfjerning hos mænd:

  • Ansigt
  • Ben
  • Ryg
  • Skuldre
  • Brystkasse

Kort fortalt kan alle områder med uønsket hårvækst behandles med IPL, så længe håret er mørkt.

Hårfjerning hos mænd

Mænd har en naturlig tendens til at have mange hår, men kun en lille procentdel af håranlæggene er aktivt i vækstfasen på samme tid. Hormonelle og arvelige faktorer spiller en afgørende rolle i hårvækstprocessen.

Permanent hårfjerning med IPL bruger højenergilys til at ødelægge hårfolliklen og permanent reducere hårvæksten. Fordi ikke alle håranlæg er aktive og i vækst på samme tid, kræver det flere behandlinger for at fjerne uønsket hårvækst fuldstændigt.

Kropshår kan være besværlige i hverdagen, så permanent hårfjerning kan være en befrielse. Hårvæksten afhænger af faktorer såsom arv, køn, hormoner og alder, og karakteren af hårvæksten varierer også efter hudtype. Skandinaviske mænd og kvinder har typisk mindre generende hårvækst end sydeuropæiske mænd og kvinder, men begge hudtyper kan behandles med IPL – dog kræver mørkere hudtyper ofte flere behandlinger. Permanent hårfjerning er særdeles egnet til skandinaviske mænd og kvinder med mørke eller sorte hår.

Permanent hårfjerning for mænd på ryggen eller andre områder er en permanent reduktion af eksisterende hår*. Det vil sige du aldrig vil blive 100% hårfri, da du kan have hår liggende i dvale i den dybere underhud, der triggers ved hormonelle forandringer.

*Vi understreger at permanent hårfjernings behandlingen ikke garanterer samme resultat for alle, og skal ses som individuelt, hvor resultaterne kan variere fra person til person.

Aske: “Jeg er meget glad for mit resultat.”

Aske er en af vores kunder, som har fået hårfjerning på ryggen med laser. For Aske generede hans hårvækst på ryggen ham så meget, at han var bevidst om det hver gang han skulle i svømmehallen eller på stranden. Som mand kan områder om ryg og lænd særligt være svære at nå med en skraber. Men hårfjerning med laser er en nem og effektiv måde at slippe for uønsket hårvækst som mand.

Resultat af IPL hårfjerning på ryggen af mand

Gratis forundersøgelse

Professionel rådgivning er essentielt for et godt resultat af hårfjerning med laser. Ved en personlig forundersøgelse på klinikken vil en af vores specialuddannede sygeplejerske undersøge dine hår og din hudtype. Sammen vil I lægge en plan for hvordan netop din behandling bør forløbe, for at du opnår det bedste resultat.