Permanent hårfjerning – mænd

Kraftig behåring på visse steder af kroppen kan være til gene af kosmetiske årsager. Mange mænd er fx generet af hårvækst på ryggen, ligesom nogle mænd ikke bryder sig om hår på brystet. Du kan slippe for den uønskede hårvækst permanent med denne behandling, der fjerner hårsækkene med laser.

INFO: PERMANENT HÅRFJERNING

Behandlingstid: 15-60 minutter

Resultat: Efter 10-12 behandlinger

Holdbarhed: Permanent

Pris: fra 500 kr.

Permanent hårfjerning med laser

Bliv hårfri efter 10-12 behandlinger

Bedste resultater på lys hudtype med mørke hår

Vi har over 20 års erfaring med IPL-hårfjerning

Fra naturens side har mænd anlæg for et stort antal hår. Det er kun en procentdel af vores håranlæg, der er i aktiv vækstfase på samme tid. Hormonelle og arvelige faktorer er afgørende for, om hårene begynder at vokse.

Ved permanent hårfjerning med højenergilys IPL ødelægges selve hårfolliklen og hårvæksten reduceres permanent*. Da det langt fra er alle håranlæg, der er aktive og i vækst på samme tid, er det derfor nødvendigt med flere behandlinger, hvis du vil helt af med den uønskede hårvækst.

Permanent hårfjerning er en permanent reduktion af eksisterende hår*. Det vil sige du aldrig vil blive 100% hårfri, da du kan have hår liggende i dvale i den dybere underhud, der triggers ved hormonelle forandringer.

*Vi understreger at permanent hårfjernings behandlingen ikke garanterer samme resultat for alle, og skal ses som individuelt, hvor resultaterne kan variere fra person til person.

anmeldelse-mand

Områder vi kan behandle med permanent hårfjerning:

  • Ansigt
  • Ben
  • Ryg
  • Skuldre
  • Brystkasse

Kort fortalt kan alle områder med uønsket hårvækst behandles med IPL, så længe håret er mørkt.

Kropshår kan være til stor gene i det daglige. Derfor kan det være en lettelse at få lavet permanent* hårfjerning. Hårenes vækst afhænger af arvelige faktorer, dit køn, hormoner og alder. Karakteren af hårvæksten afhænger også af hudtype, fx har skandinaviske kvinder typisk mindre generende hårvækst end sydeuropæiske hudtyper. Begge hudtyper kan behandles med IPL – mørkere hudtyper vil ofte kræve lidt flere behandlinger. Den skandinaviske hudtype med mørke eller sorte hår er meget velegnet til behandling med permanent hårfjerning.

Gratis forundersøgelse

Professionel rådgivning er essentielt for et godt resultat af hårfjerning med laser. Ved en personlig forundersøgelse på klinikken vil en af vores specialuddannede sygeplejerske undersøge dine hår og din hudtype. Sammen vil I lægge en plan for hvordan netop din behandling bør forløbe, for at du opnår det bedste resultat.