Aske fik permanent hårfjerning ryggen med laser: “Jeg er meget glad for mit resultat.”

Udgivet D. 8. februar 2023

Aske på 24 år har fået foretaget permanent hårfjerning af hår på ryggen.

Læs om hans oplevelse med behandlingen, og se hans resultat herunder:

Resultat af IPL hårfjerning på ryggen af mand

Hvad var årsagen til, at du ønskede at få fjernet hår på ryggen?

Aske: “Jeg har altid haft forholdsvis mange hår på ryggen og jeg har aldrig kunne lide det, der er faktisk ikke mere til det. Jeg synes ikke at det passede til min krop med hår på ryggen og jeg tænkte på det, hver eneste gang jeg f.eks. var på stranden. Det irriterede mig næsten konstant og det er ikke ligefrem et sted man nemt kan barbere sig selv. Jeg er af den overbevisning, at hvis der er noget ved en selv man ikke kan lide og man har muligheden for at gøre noget ved det, så synes jeg, at man skal ændre det.”

Hvordan vil du beskrive dit forløb med hårfjerning?

Aske: “Meget problemfrit. Det hele var meget nemt. Det eneste jeg skulle gøre, var at barbere min ryg inden aftalen. Det var lidt besværligt i starten, men blev nemmere i takt med at hårene forsvandt. Ellers skulle jeg bare møde op en gang hver cirka 6. uge. Det er selvfølgelig ikke alle der kender deres skema 6 uger ud i fremtiden, men de gange, hvor tiden ikke passede mig kunne jeg nemt ringe til AK Nygart og ombooke tiden.”

Var der noget, som overraskede dig ved forløbet?

Aske: “Hvor effektivt det virker. Jeg var meget skeptisk i starten må jeg helt ærligt indrømme. Jeg tænkte at, hvis det var så let at få fjernet sine hår permanent, så ville jeg have hørt mere om det. Dér tog jeg fejl, allerede efter to behandlinger var min hårvækst så kraftigt reduceret at det var lige før jeg troede jeg ikke havde brug for flere behandlinger. Efter hver behandling kom hårene endnu langsommere tilbage end før og de var tydeligt tyndere.”

Hvordan føltes det på huden, når du blev behandlet?

Aske: “Det føltes lidt som, at nogen nev mig i huden gentagne gange. Der kom et niv og så en følelse af varme. Nogle steder var mere følsomme end andre. Enkelte steder gjorde det ondt og nogle andre steder kunne man slet ikke mærke laseren.”

Hvordan mærker du, at du ikke har hår på ryggen længere?

Aske: “Jeg tænker slet ikke over det mere og det er præcis, hvad jeg ønskede. Jeg har allerede helt glemt, hvordan det var at have hår på ryggen. Jeg er mere tilbøjelig til at ville tage på stranden, eller svømmehallen nu, hvor jeg ikke bliver selvbevidst hver eneste gang jeg tager trøjen af.”

Hvad synes du om dit resultat?

Aske: “Jeg er meget glad for mit resultat. Jeg er praktisk talt hårløs på ryggen. De få hår på min skulder, der på en eller anden måde har overlevet, er meget tynde, lyse og langsomt voksende.”