Intim hårfjerning med Bikini, Tanga og Brazil – hvilken en passer bedst til dig?

Udgivet D. 10. september 2019

Hos AK Nygart tilbyder vi intim hårfjerning med laser, hvilket vi har gjort siden midten af 90’erne. Men kært barn har mange navne. Og det er ikke undtagelsen. når vi taler om permanent hårfjerning. Intim hårfjerning er populært, men navnene på de forskellige behandlinger kan være svære at finde rundt i. De hedder nemlig noget så eksotisk som bikini, tanga og brazil.

Men hvis du ikke kender forskellen på de tre, så skal du ikke skamme dig. Du er langt fra den eneste, der har problemer med at finde ud af hvilke begreber der dækker over hvilke områder under og rundt om bikinitrussen.

Derfor har vi spurgt vores hårfjerningsekspert, Sara Eriksen, om intim hårfjerning med laser og forskellen mellem de tre typer intimhårfjerninger for kvinder. Bliv klogere her på siden, så du bedre kan vurdere, hvilken en behandling der passer bedst til dig. Du har også mulighed for at booke en gratis forundersøgelse, så vi kan rådgive dig godt på vej.

Bikini

Ud af de tre er bikini den behandling, der dækker det mindste område. Som navnet refererer til, fjerner man ved en bikini kun det hår, der sidder rundt om bikini-trussen foran.

“Ved en bikini fjerner man kun hårene i lysken, og nogen får også fjernet hår over bikinikanten mod maven. Og vi tager selvfølgelig hensyn til hvor stor eller lille din bikini-trusse er,” fortæller Sara.

Pris: 800 kr. pr. behandling

Tanga

Ved en Tanga behandler vi stadig kun udenfor bikinikanten, men vi går lige et stykke længere ned mellem benene.

Sara uddyber: “Her fjerner vi også de hår der sidder uden for bikinikanten på den øverste del af inderlårene. Vi går dog ikke helt om bagi.” 

Pris: 1000 kr. pr. behandling

Brazil

Ved en Brazil fjerner vi alt hår, både foran, mellem benene og mellem ballerne. Men det er selvfølgelig dig selv der bestemmer, hvor meget der skal fjernes: “Du behøver ikke at få fjernet alt hår på venusbjerget, men hvis du ønsker at få behandlet dine hår alle andre steder, så er det en Brazil, du skal have,” slutter Sara.

Pris: 1250 kr. pr. behandling

Se hvordan en behandling med permanent hårfjerning foregår her:

Gør intim hårfjerning ondt?

“Det gør selvfølgelig lidt ondt, men det er hurtigt overstået og er til at overkomme,” forklarer Sara. De fleste plejer at sammenligne smerten med et svirp med en elastik. Det niver lidt, men det er en meget kortvarig smerte, og du har ikke ondt efterfølgende.

Sara har dog et godt råd til de ekstra sensitive: “Hvis man er meget sensitiv, kan man smøre Emla-creme på en time forinden. Det dulmer smerten og påvirker ikke resultatet.” Emla-cremen kan købes på apoteket i håndkøb.

Hvad hvis man er nervøs ved hårfjerning intime steder?

Sara oplever engang imellem, at hendes patienter er nervøse over at skulle have fjernet hår i deres mest intime områder. Men alle vores behandlere er meget professionelle, og Sara får altid beroliget sine kunder:

“Jeg laver rigtig meget intimhårfjerning, så derfor skal man ikke være nervøs for hvad jeg eller mine kollegaer mon tænker,” siger hun. “Vi ser intimområdet, der skal behandles, som hvilket som helst andet område, vi skal behandle med laserhårfjerning. Så det kunne lige så godt være en arm eller et ben for os.”

Klik på knappen, hvis du gerne vil bestille en tid til en gratis og uforpligtende konsultation til intim hårfjerning.