Slip for indgroet hår

Udgivet D. 18. februar 2019

Der er næppe noget værre end indgroede hår, der giver kløe, irritation og røde knopper. Er du også træt af de indgroede hår? Så er der heldigvis en løsning på problemet.

Først brugte du en skraber i mange år, men det gav røde, ømme knopper. Så samlede du mod til dig og prøvede sugar waxing, eller måske en af de mange hjemmeteknikker som f.eks. Epilatoren. Det virkede i et stykke tid, og du tænkte yes! Endelig glat og smoooth uden indgroet hår, som kvinderne og mændene fra Gilettereklamen. Men de røde knopper og indgroede hår vendte frygtløst tilbage, og i din sidste desperation sad du en aften, og hev hår ud med en pincet.

Lyder historien med røde knopper og indgroet hår bekendt?

Vi hører det fra vores kunder mange gange. For sagen er, at de indgroede hår hverken kan barberes, epilereres eller waxes væk.

Men de kan heldigvis laserbehandles væk.

Hvorfor får jeg indgroede hår?

Du får indgroede hår fordi et hårstrå enten krøller tilbage og gror ind i hårsækken eller i hudoverfladen. Du kan få indgroede hår alle steder på kroppen. Har du krøllet eller kraftigt hår, og barberer du dig ofte, er du særlig udsat. Mænd får det ofte i ansigtet, mens kvinder oplever det på ben og i bikinilinjen.

Hvordan virker permanent hårfjerning?

Laserbehandling med IPL – ”Intenst Pulserende Lys” er permanent hårfjerning, som går ind og ødelægger hårfollikelen – altså hårsækken. Samtidig går varmen ind og fjerner irritation i hårsækkende. Efter ca. 2 uger begynder hårene at falde ud. Eftersom ødelagte hårsække ikke danner nye hår, vil du opleve en reduktion på op til 95% efter et behandlingsforløb. Dit behandlingsforløb kan variere mellem 4 og 10 behandlinger.

Når hårsækkende er ødelagt, får du heller ingen indgroede hår.

GRATIS FORUNDERSØGELSE

Professionel rådgivning er essentielt for et godt resultat af hårfjerning med laser. Ved en personlig forundersøgelse på klinikken vil en af vores specialuddannede sygeplejerske undersøge dine hår og din hudtype. Sammen vil I lægge en plan for hvordan netop din behandling bør forløbe, for at du opnår det bedste resultat.

4 svar til “Slip for indgroet hår”

 1. Sascha Ellebæk Andersen siger:

  Hvis man lider meget af indgroet hår og bylder ofte/hele tiden. Hvilken behandling skal jeg vælge? Jeg har nu haft den samme byld/irritation samme sted i en måneds tid nu. Lige i trusse kanten.
  Skal bylden fjernes først inden man kan få en behandling? I så fald, er det noget i kan fjerne kirurgisk?

  • Maria Teglkamp siger:

   Hej Sascha,
   Så anbefaler vi at du vælger permanent hårfjerning med IPL, som vi tilbyder her i klinikken. Varmen fra IPL’en går ind og ødelægger hårsækkene, og dermed vil du ikke få problemer med indgroede hår.

 2. Maria siger:

  Er det bedst at man prøver selv først at fjerne de indgroet hår man har?

  • AK Nygart siger:

   Hej Maria,
   Hvis vi skal fjerne hårene med laser er det vigtigt at du ikke forsøger at fjerne hårene med metoder der trækker hele håret op. Det er nemlig hårsækkene vi rammer med laseren.
   Mvh. AK Nygart

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *