VINK FARVEL TIL TANDKØDSSMILET MED BOTOX

skrevet af Nygart D. 9. januar 2018 KL. 12:00 - 0 kommentarer

Forestil dig at hver gang du var ved at smile, stoppede du dig selv af frygt for at se dum ud pga. blottet tandkødet. Sådan har mange mennesker med tandkødssmil det.

HVAD SKYLDES TANDKØDSSMIL?

Tandkødsmil skyldes en overaktiv muskel, kaldet musculus levator labii superioris. Musklen går fra nederste del af kindbenet langs med næsefløjene og ender ved overlæben. En del af dens funktion er at kunne løfte overlæben, fx når man vil smile, tale eller vise tænder. Men hos mennesker med tandkødssmil er den muskel langt mere kraftigt virkende end normalt, sådan at både tandhalse og tandkød bliver synlige, når man smiler.

UNDGÅR AT SMILE

Tandkødssmil eller “gummy smile” er ofte et kæmpe problem for dem, der har det. Det ekstra store smil med blottet tandkød hæmmer i sociale sammenhænge, og vi hører tit patienter fortælle, at de helst helt undgår at smile blandt fremmede.

Hos andre er musklen så overaktiv, at selv når der ikke er bevægelse omkring mundomgivelserne, er overlæben alligevel en lille smule opadkrænget.

VÆK MED TO STIK

Mange tror fejlagtigt at den eneste mulighed for at blive tandkødssmilet kvit er et stort kirurgisk indgreb. Men det er langt fra nødvendigt. Det er nemmere at blokere musklen ved hjælp af Botox end kirurgisk at flytte rundt på tandkødet.

Det er en ganske enkel procedure: Ved to stik med Botox på hver sin side af næsefløjene, hæmmer man nerveimpulsen, der får musklen til bevæge sig – og det ufrivillige tandkødssmil er væk. Behandlingen skal dog gentages hver 3.-6 måned, for at opnå konstant effekt.

 

Læs mere om tandkødssmil nederst på siden her.

BRING A FRIEND – Spar 300,- kr. hver.

Læs mere om hvordan her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du fundet den behandling, du ønsker?

Book tid til en uforpligtende forundersøgelse nu.

BOOK NU