Skarpere kæbelinje med botox i halsen

Udgivet D. 21. marts 2023

Vidste du, at din manglende kæbelinje måske ikke skyldes fedt, men overaktive halsmuskler?

Botox er en populær behandling, der normalt bruges til at reducere fine linjer og rynker i ansigtet. Men faktisk kan botox også bruges til at give dig en skarpere kæbelinje, ved at behandle din halsmuskulatur (også kaldet platysma).

Her er alt, hvad du behøver at vide om Botox-behandling af halsen.

Botox halsmuskel

Ved botox-behandling af halsen injiceres produktet i de lange bånd, der løber fra kæbelinjen og ned til der hvor halsen fæstner på kroppen. De bånd der løber langs halsen kan nemlig blive så stærke med tiden, at de forhindrer halsen i at gå ind under kæbelinjen. Og dermed  gemmer det kæbelinjen væk.

Udover at være målrettet kæbelinjen, injicerer vi også botox i dde centrale platysmale bånd, der løber lige under hagen, såvel som dem, der findes langs siderne af halsen.

Botox har en afslappende effekt på dynamiske nakkebånd – dem, der dukker op, når vi laser grimasser. Når vi med botox får disse bånd til at slappe af, løsnes musklernes greb om underansigtet, og dermed ser halsen glattere ud, og kæbelinjen bliver skarpere.

Botox halsmuskel platysma

Vil du have en skarpere kæbelinje med botox?

Du er velkommen til at bestille en gratis forundersøgelse til botox, for at høre mere om behandlingen af halsen. Forundersøgelsen er helt uforpligtende.