Russian lips – Ny metode til læbeforstørrelse med filler

Udgivet D. 25. maj 2020

"Russian Lip Technique" eller "Russian lips" er et af tidens helt store buzzwords på det kosmetiske marked, når det kommer til læbeforstørrelse med ikke-permanent filler såsom Restylane eller Juvéderm. Hvad går teknikken ud på, og hvilke resultater skaber det ifht. den "normale" måde at injicere filler på? Det får du svar på i dette blogindlæg, hvor vi har talt med kosmetiske læge hos AK Nygart, Berit Lavik.

Hvad er Russian Lip Technique?

Rusland er et af de lande, hvor det er meget anerkendt at være kosmetisk behandler, og de er meget fremme på markedet, når det kommer til skønhedsbehandlinger (for eksempel læbeforstørrelse) og kirurgi. Trenden og navnet russian lip technique stammer fra den russiske kirurg Emelian Braude og med fart har det spredt sig på Instagram verden over. 

Om teknikken russian lipfiller fortæller vores læge Berit Lavik:

“Teknikken er egentligt ikke ny, så på en måde er det blot et nyt navn for noget der egentligt hele tiden har eksisteret, men som mange andre brancher har den kosmetiske branche også brug for at booste old news.”

Og hvad er det så der er så specielt ved denne måde at lave læbeforstørrelse på?

Berit fortæller:

“Teknikken giver en ekstra volumen i selve læben og er med til at løfte overlæbe og trække i underlæbe. Ved at injicere små dråber af fillers vertikalt ned i læben, løftes, åbnes og udvides læberne og det giver et meget voluminøst udtryk.”

Hvornår bruges teknikken?

Russian Lip Technique er til de kunder, som ønsker store, voluminøse læber. For Berit er det dog vigtigt at understrege, at teknikken ikke nødvendigvis er god til alle:

“Det som jeg altid tager udgangspunkt i er selvfølgelig hvad min kundes ønsker og behov er og samtidig vejlede dem i en retning så der bevares eller skabes harmoni og balance i hele ansigtet. Det er derfor ikke altid, at jeg vil benytte lige netop denne teknik.”

Men vent, der er mere …

Russian Tending Technique

Måske har du hørt om en ande russisk teknik til læbeforstørrelser, nemlig Russian Tending Technique eller kort,Tending Technique. Igen er der ifølge Berit tale om en hype med en metode, der har været brugt længe hos nogle kosmetiske behandlere:

“Teknikken minder meget om Russian Lip Technique, da man også ved denne teknik injicerer lodret ned i læben og ligger små dråber af fillers ved brug af tower-teknikken. Forskellen er dog, at nålen hele tiden vinkles i en retning ind mod midten af læben og det absolut vigtigste her er, at besvare kundens form på læberne.”

Du kan se et eksempel på Russian Tending Technique fra AK Nygart her:

Her kan du se hvordan kvindens læbeform bevares, men at der er skabt et løft samt en del mere volumen sammenlignet med udgangspunktet.

Hvornår bruges teknikken?

Russian Tending-teknikken er god til dem der ønsker et volumiøst resultat, men fortsat gerne vil bevare det naturlige udtryk.

“Jeg bruger typisk denne teknik på kunder der har fået fillers 1-2 gange før og som ønsker lidt mere og tør lidt mere,” fortæller Berit.

Skal man som kunde gå op i teknikken?

Som kunde behøver du ikke stresse over ikke at kende til de forskellige teknikker. Trends ændrer sig hele tiden også indenfor den kosmetiske verden. Det vigtigste er at finde en behandler hvor du føler dig tryg, og hvor der bliver lyttet til dine behov og ønsker.

Ønsker du at bestille en gratis forundersøgelse til læbeforstørrelse med Russian Lips-teknikken hos Berit eller en af vores dygtige behandlere hos AK Nygart, så klik på knappen herunder.

Har du hørt om XO Lips?

XO Lips er en anden teknik til filler i læberne, som har vundet stor popularitet efter det blev opfundet af injektionssygeplejersken Elin Langeland.

Teknikken er især god, hvis man tidligere har oplevet, at filler-produktet har “vandret” ud over læbekanten.