Ny filler-teknik: XO Lips – “No more overfilled lips”

Udgivet D. 8. oktober 2020

XO-lips er en injektionsteknik der er udviklet af injektionssygeplejeske Elin Kringen Langeland.

Elin begyndte at udvikle teknikken fordi hun selv oplevede, at den filler der var lagt i hendes læber migrerede, og hun fik det gentagne gange opløst.

Elin har 15 års erfaring, de sidste 6 år har hun behandlet sine filler-kunder med XO-lips teknikken. Nu har hun i samarbejde med Allergan Medical Institute lanceret Masteclass træning til erfarne injektionssygeplejersker i denne metode.

Denne masterclass har vi fra AK Nygart deltaget i.

Hvad gør XO Lips-teknikker til noget særligt?

Teknikken giver en meget naturlig læbeforstærkning, samt forebygger defundering/migration af fillerprodukt (altså at det flytter sig fra det sted, det er lagt.)
Teknikken er udarbejdet for netop at minimere risikoen for at filleren migrerer.

Teknikken er en game changer indenfor læbeforstørrelse. Vi kan med denne teknik både styrke rammen omkring dine læber, og afhjælpe eller forebygge nedadgående mundvige, samt undgå overbehandlede læber.

Skal du have opløst filler fra tidligere behandling inden din XO Lips-behandling koster dette 3.200 kr.

Hvordan foregår en fillerbehandling med XO Lips-teknikken?

XO-lips er et forløb med 3 behandlinger det første år og derefter en behandling ca. hvert andet år.

Det kan måske lyde voldsomt. Men ved den første behandling skal vi bruge 2 ml. filler. Det er dog ikke udelukkende for at give fylde, de 2 ml. bruges.

Vores kosmetiske læge, Berit, fortæller: “Først behandler vi med cirka 1 ml. filler ved mundvigene. Vi starter med at styrke musklerne og selve læberammen. Det er dette der danner hele fundamentet for et godt resultat. Det sikrer samtidig, at mundvigene bliver styrket, og nedtoner overaktive muskler.”

Det kan f.eks. afhjælpe det der populært kaldes for “Gummy smile” eller tandkødssmil.

Nu er fundamentet lagt, så nr. 2 ml. bruges til at give fugt og volumen til læberne.

De to efterfølgende behandlinger er til for at opbygge resultatet indtil man når til et punkt, hvor læberne ser ud som man ønsker dem, og er blevet bedre til at holde på filleren.

Derefter skal man bruge en vedligeholdelsesbehandling cirka en gang om året.

Hvad hvis man tidligere har fået filler med en anden teknik?

Er du behandlet tidligere anbefaler vi, at vi først opløser alt produktet, der er tilbage i dine læber, og venter 2-3 uger med at starte XO lips-programmet.

No more overfilled lips.