Hvor permanent er permanent hårfjerning?

Udgivet D. 7. september 2018

Nu er det sæson for hårfjerning

Hvis du gerne vil vinke farvel til de evige barberinger, er tidspunktet perfekt nu.

Behandlingen kræver nemlig, at der er gået 4 uger siden, du sidst fik sol på området. Efter behandlingen skal du igen undgå sol i 2 uger.

Og det kan vel ikke passe bedre end her hvor efteråret er startet?

LÆS OM PERMANENT HÅRFJERNING HER

Vælg flere områder – Betal for det dyreste og få resten til 50%

Selve behandlingen tager ikke mange minutter, så hvorfor ikke tage flere områder på én gang? Du betaler fuld pris for det første – og de andre områder giver vi dig 50% rabat på.

Vi behandler alle områder med permanent hårfjerning. Klik herunder og se priserne.

Se priser for kvinder

Se priser for mænd

Hvor permanent er permanent hårfjerning egentlig?

Når et hårstrå i vækst bliver ramt af IPL, kommer det ikke tilbage. Sagen er bare, at alle dine hår ikke er i vækst samtidig, og derfor bliver du aldrig 100 procent hårfri.
Men du får en permanent hårreduktion. Og tro mig, det bliver de fleste meget tilfredse med efter ganske få behandlinger. Og du vil tydeligt kunne både se og mærke en forskel.

Det er forskelligt, hvordan permanent hårfjerning virker på forskellige hår- og hudtyper. Derfor anbefaler vi, at du kommer ind til en gratis forundersøgelse.

GRATIS FORUNDERSØGELSE

Professionel rådgivning er essentielt for et godt resultat af hårfjerning med laser. Ved en personlig forundersøgelse på klinikken vil en af vores specialuddannede sygeplejerske undersøge dine hår og din hudtype. Sammen vil I lægge en plan for hvordan netop din behandling bør forløbe, for at du opnår det bedste resultat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *