Anna Dues forvandling - brystforstørrelse hos AK Nygart

I Anne Dues Forvandling kan du følge Anna Due gennem hele processen, når hun skal have en brystforstørrelse kombineret med et brystløft hos AK NYGART. Herunder kan du se Anna Due til forundersøgelsen, før og efter operation samt selve operationen.

 

Se Anna Due og Jesper Trillingsgaard tale om alle mulighederne under forundersøgelsen for hendes kombinerede brystforstørrelse og brystløft hos AK Nygart.

I dette afsnit følger vi Anna Due i timerne op til operationen, hvor hun orienteres af opvågningssygeplejersken og taler med kirurgen Jesper Trillingsgaard.

Kirurg Jesper Trillingsgaard guider os igennem processen ved en brystforstørrelse, imens han fortager selve brystoperationen af Anna Due.

Lige efter en operation er det naturligt at være lidt rundt på gulvet, som Anna Due er det. Derfor er det godt, at der er søde sygeplejersker til at hjælpe hende fra operationsstuen og ind i den lune seng i opvågningen.

Lyt med når vores narkoselæge Birgitte tager sig kærligt af Anna Due og roligt guider hende igennem narkose-delen, som er den del af operationen, som Anna Due var mest nervøs for.