Botox til mænd er kun blevet mere og mere populært siden år 2000

Udgivet D. 16. august 2019

Skønhedsbehandlinger som botox og fillers forbindes typisk med kvinder. Men en rapport fra American Society of Plastic Surgeons* tyder på, at denne type skønhedsbehandling i fremtiden også bør associeres med mænd. Rapporten viser nemlig en stigning på hele 381% i antallet af botox-behandlinger udført på amerikanske mænd fra 2000 til 2018.

Ikke et tilfælde

AK Nygarts egen overlæge med speciale i botox og fillers, Jesper Nygart, er ikke overrasket over de amerikanske tal: ”Det er ikke et tilfælde, at det er lige netop dén behandling, der er steget mest. Mænd kan godt lide noget, der er hurtigt og effektivt. Botox kræver ikke den store planlægning og kan faktisk ordnes på 10 minutter.”

Botox er blevet demokratiseret

Hos AK Nygart oplever vi i overensstemmelse med den amerikanske undersøgelse en stigende interesse fra danske mænd i botoxbehandlinger. Og det har nok at gøre med, at botox igennem de sidste to årtier er blevet demokratiseret: ”Skønhedsidealet for mænd har rykket sig, og skønhedsbehandlinger er blevet mere acceptable. Samtidig er der i dag bedre adgang til denne type behandling – både i forhold til pris og tilgængelighed”, forklarer Jesper Nygart.

Er du træt af rynker om øjnene og andre steder på ansigt og hals? Ønsker du et friskere og mere ungdommeligt udseende?

Find mere information om botox og rynkebehandling hos AK Nygart her og bestil tid til en forundersøgelse.

Glem heller ikke at tjekke vores rynkeguide ud. Der findes mange flere rynketyper, end du tror! Klik dig igennem guiden og se, hvilke behandlinger, der kan være aktuelle for dig.

*Find rapporten her.

Podcast om smænd og kosmetiske behandlinger

Lyt til vores podcastepisode om mænd og kosmetiske operationer og behandlinger, hvor vores kirurg Anders Ulrik fortæller om tendenser som han ser den i klinikken.