Botox til mænd er kun blevet mere og mere populært siden år 2000

skrevet af Nygart D. 16. august 2019 KL. 13:20 - 0 kommentarer

Skønhedsbehandlinger har længe været et hit hos kvinder. Nu peger en ny rapport fra American Society of Plastic Surgeons imidlertid på en markant stigning i antallet af botoxbehandlinger blandt mænd i de seneste to årtier. AK Nygarts egen ekspert i botox, speciallæge Jesper Nygart, nikker genkendende til den amerikanske tendens.

Skønhedsbehandlinger som botox og fillers forbindes typisk med kvinder. Men en rapport fra American Society of Plastic Surgeons* tyder på, at denne type skønhedsbehandling i fremtiden også bør associeres med mænd. Rapporten viser nemlig en stigning på hele 381% i antallet af botox-behandlinger udført på amerikanske mænd fra 2000 til 2018.

Ikke et tilfælde

AK Nygarts egen overlæge med speciale i botox og fillers, Jesper Nygart, er ikke overrasket over de amerikanske tal: ”Det er ikke et tilfælde, at det er lige netop dén behandling, der er steget mest. Mænd kan godt lide noget, der er hurtigt og effektivt. Botox kræver ikke den store planlægning og kan faktisk ordnes på 10 minutter.”

Botox er blevet demokratiseret

Hos AK Nygart oplever vi i overensstemmelse med den amerikanske undersøgelse en stigende interesse fra danske mænd i botoxbehandlinger. Og det har nok at gøre med, at botox igennem de sidste to årtier er blevet demokratiseret: ”Skønhedsidealet for mænd har rykket sig, og skønhedsbehandlinger er blevet mere acceptable. Samtidig er der i dag bedre adgang til denne type behandling – både i forhold til pris og tilgængelighed”, forklarer Jesper Nygart.

Er du træt af rynker om øjnene og andre steder på ansigt og hals? Ønsker du et friskere og mere ungdommeligt udseende?

Find mere information om botox og rynkebehandling hos AK Nygart her og bestil tid til en forundersøgelse.

Glem heller ikke at tjekke vores rynkeguide ud. Der findes mange flere rynketyper, end du tror! Klik dig igennem guiden og se, hvilke behandlinger, der kan være aktuelle for dig.

*Find rapporten her.


Notice: Tema uden comments.php har været forældet siden version 3.0.0, og der er ingen alternativer. Tilføj venligst en comments.php-skabelon i dit tema. in /var/www/www.nygart.dk/www/wp-includes/functions.php on line 4805

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du fundet den behandling, du ønsker?

Book tid til en uforpligtende forundersøgelse nu.

BOOK NU