Camilla fortæller om sin brystforstørrelse med et stort brystløft

Udgivet D. 20. april 2021

Vi har talt med Camilla, der i december 2020 fik lavet en brystforstørrelse med implantater og et stort brystløft. Her fortæller hun om sine overvejelser og om sit forløb i forbindelse med operationen.

Hvorfor ønskede du en brystforstørrelse med brystløft?

“Jeg har siden jeg var helt ung haft et ønske om en brystforstørrende operation, fordi at jeg fra naturen side aldrig er blevet tildelt mere end en A-skål. Jeg har altid følt, at min krop har manglet den balance, bryster giver kroppen. Efter et vægttab på +40 kg, var der absolut intet tilbage, jeg lignede bogstaveligtalt en der havde ammet 7 børn (og nej, jeg har ingen børn) – så det måtte der laves om på med en brystforstørrelse og et stort brystløft.”

Hvorfor valgte du AK Nygart til din BFO med brystløft?

“Jeg valgte AK Nygart fordi at jeg altid kun har hørt om positive oplevelser. Dem jeg kender, der har fået lavet en BFO, har alle fået lavet hos AK Nygart, og alle har været ekstrem glade for resultatet, så den beslutning var meget nem. Efter mit første møde med min kirurg Anders Ulrik følte jeg mig i helt trygge hænder.”

Hvordan gik de første 7 dage efter din operation?

“De første 7 dage gik rigtig fint, jeg havde bestemt smerter, men slet ikke i den grad, jeg havde forventet. Jeg var godt smertedækket. Dog blev jeg opereret lige op til jul, og i de dage holdte jeg mig ikke nok i ro. Det gav ekstra smerter. Men det var intet ifht. hvad jeg havde regnet med! Jeg havde i alt 2-3 dage, hvor det var rigtig slemt, ellers har alt været perfekt. ”

Hvordan er dit resultat blevet?

“Mit resultat er blevet over alle forventninger, og jeg havde aldrig turde håbe på så flot et resultat! Jeg er ovenud lykkelig for både udseende og størrelse, arrene heler rigtig flot. Der er intet at sætte en finger på!”

Hvad har været det bedste ved hele forløbet?

“Det bedste ved hele forløbet er den følelse jeg har i min krop i dag. Jeg har knoklet med mig selv i hele 2020 (tabt 40 kg) og det her var bare prikken over i’et. Jeg har fået et langt bedre forhold til min krop, den har fået symmetri, og jeg føler at jeg har fået min kvindelighed tilbage. ”

Har du nogle gode råd til andre der overvejer en brystforstørrelse med et brystløft?

“Gør det! Hvis du ikke er tilfreds med hvordan dine bryster ser ud, så tag til den forundersøgelse og få svar på dine spørgsmål! Der er ingen grund til, at gå og være ked af noget, som så let kan ændres og bidrager med en langt bedre kropsfornemmelse.”