DEN FØRSTE UGE MED MINE NYE LÆBER – SHANNA

Udgivet D. 18. november 2013

Hej, jeg er Shanna og jeg har lige fået lavet en læbebehandling hos AK Nygart på anti-age messen 2013. I et stykke tid havde jeg gået og ønsket mig lidt mere fylde i overlæben. I flere år svor jeg ellers på, at det aldrig ville ske for mig, for mange af de kendisser, som har fået markante læbebehandlinger, ligner ænder, synes jeg. Men okay der er sket store forbedringer med læbebehandlinger, og jeg har set hvor smukke og sexede læber kan blive, hvis bare de får en smule hjælp.

Fristet

Så jeg blev alligevel fristet. Hele mit liv har jeg været indehaver af en ikke så fyldig overlæbe, og et lidt skævt smil. Jeg ved jo, at filler ikke holder evigt. Så hvis jeg kunne få det smukke snakketøj, som jeg drømte for et stykke tid, syntes jeg, det var forsøget værd. Lørdag d. 9. november, tog jeg springet, og lod mundpartiet gennemgå en forvandling.

Lidt nervøs

Indrømmet jeg var lidt nervøs, som jeg lå der midt i mylderet på en skønhedsmesse med et live publikum omkring mig!  Jeg bad til at nålens stikkende smerte ikke ville få mig til at sparke uventet ud i luften, og at mine læber ikke ville svulme vildt op og få de nysgerrige tilskuere til at løbe skrigende bort fra standen. Men der var ingen grund til panik. Sygeplejersken var virkelig prof, sød og lydhør, og jeg kunne ikke mærke ret meget.

Klar til mistelten

Der blev sprøjtet ca. 1 ml. filler ind i min overlæbe. Da jeg kom hjem til mit eget badeværelsesspejl kunne jeg hurtigt konstatere ”WAOUW”, det der er bare top naturligt flot, ”DET KAN JEG LIDE”. Ikke for meget og ikke for lidt, men bare lige lidt fylde og forskønnelse til overlæben – jeg er kampklar til mistelten.

Ingen hævelse

Den første jeg skulle se efter messen var en gammel ven og han siger altid ligeud, hvad han mener. Før behandlingen havde han sagt ”Nej, nej, nej Shanna du må ikke ødelægge dig selv”. Da han så mig her bagefter sagde han: ”Hey, det er faktisk meget flot og meget naturligt”. Jeg havde hørt, at jeg sandsynligvis ville være en del hævet dagen efter: Jeg er søndagstræner for en masse løbere, og vi løber maraton.  Jeg havde troet at mine læber ville være et hot spot. Men igen positivt overrasket, jeg var hverken blå, hævet eller havde et mærkbart anderledes udseende, så kunne vi nøjes med at løbe uden at snakke nye læber.

Kan genkende mig selv

Når jeg kigger mig i spejlet, ser jeg stadig mig selv og det samme ansigt, men jeg har en mere fyldig overlæbe og det er jeg virkelig tilfreds med. Jeg er nemlig fan af naturlige resultater, der gør en stor forskel. Jeg er rigtig glad for resultatet, og udover en gennemført god service har jeg fået lige præcis, det resultat jeg ønskede.

Kh Shanna

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *