Har du en delle, der driller?

Udgivet D. 24. marts 2017

Du har sikkert prøvet det hele: Træning. Diæt. Mere træning. Skrappere diæt. Men nej, det bliver siddende. Det genstridige fedtdepot, du bare så gerne vil af med. Bulen lige på maven, dansehåndtaget over buksekanten, inderlårene - eller måske den ekstra hage, du virkelig er træt af.

Der er én ting, din delle ikke kan li’

Du har sikkert hørt om en fedtsugning, meeen – det er ikke lige dér, du er. Og hvis du ikke er overvægtig, kan du faktisk klare den helt uden kirurgi og sygedage:

Frys dit fedtdepot – det tager kun en time!

En fedtfrysning – eller Coolsculpting, som vi siger – er en behandling, der stille og roligt sender dit fedtdepot på skrump. For hver behandling kan du sige farvel til ca. 20 % af fedtet, og ofte er en enkelt eller to behandlinger helt tilstrækkeligt.

Behandlingen varer en time, hvor du bare skal ligge stille og hygge dig. Bagefter kan du gå ud og fortsætte din dag helt som du plejer. Og glæde dig til resultatet …

Kom til gratis forundersøgelse

Se mere om Coolsculpting her – eller book en gratis forundersøgelse med det samme 70 27 57 57 eller online. Her tjekker vi, at dit fedtdepot egner sig til behandlingen. Vi fortæller også, hvilket resultat du kan forvente.

OBS! Du kan stadig nå sige farvel til dit fedtdepot, inden det rigtig bliver sæson for shorts, bikini og bar mave.

PS. Effekten viser sig stille og roligt i løbet af 2-3 måneder. Så langsomt, at du vænner dig til din nye krop undervejs. Men du bliver ikke snydt for wow-effekten: Vi tager før- og efterbilleder, der minder dig om forskellen. Se eksempler på før- og efterbilleder lige her.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *