ZO Skin Health hudpleje

Rens – “Getting Skin Ready”

Getting Skin Ready ® er det essentielle første skridt i målet om at opnå en smuk og sund hud. Det er en serie bestående af rens eksfoliering og toner, der arbejder sammen i en synergi for at genopbygge huden til et stadie hvor den ser sund ud, og at optimere effekten af hvilket som helst plejende og behandlende produkt der efterfølgende kommer på huden.

PRIS: 495 kr.
200 ml/6.7 fl. oz.

ZO Hydrating Cleanser

En skånsom rens som effektivt fjerner snavs og sminke. Den indeholder pantenol og allantoin, der tilfører fugtighed, beroliger og reducerer irritation i en sensitiv og tør hud.

PRIS: 495 kr.
200 ml/6.7 fl. oz.

ZO Exfoliating Cleanser

Et eksfolierende renseprodukt, der målrettet fjerner overflødig talg og andet smuds, der kan tilstoppe porerne.

PRIS: 495 kr.
200 ml/6.7 fl. oz.

ZO Gentle Cleanser

En mild rensegel, der passer til alle hudtyper. Fjerner overflødig talg, urenheder og sminke. Efterlader huden frisk og ren.

PRIS: 695 kr.
65 g/2,3 oz.

ZO Exfoliating Polish

Denne blødgørende scrub indeholder fine magnesiumkrystaller, der eksfolierer døde hudceller og øger hudfornyelsen, så huden bliver klar, glat og jævn.

PRIS: 725 kr.
116 g/4 oz.

ZO Dual-Action Scrub

Effektiv scrub med både kemiske og fysiske eksfolianter. Fjerner døde hudceller og overflødig talg, som kan føre til tilstoppede porer. Kan bruges både på ansigt og krop.

PRIS: 455 kr.
180 ml/6 fl. oz.

ZO Calming Toner

Beroligende toner som skånsomt fjerner urenheder samtidig som den balancerer pH-værdien i svækket hud. Den har en kølende effekt som virker forfriskende på tør, sensitiv og irritert hud ved at tilføre fugtighet.

PRIS: 495 kr.
60 pads

ZO Complexion Renewal Pads

Reducerer overflødig talg og tilstoppede porer og har samtidig en matterende effekt. Kan bruges hver dag og skal ikke skylles af.

 

PRIS: 675 kr.
60 pads

ZO Oil Control Pads

Effektive pads med 2 % salicylsyre fjerner overflødig talg, smuds og døde hudceller. Bidrager til at dæmpe talgproduktionen og reducerer store porer. Perfekt til at behandle urenheder og forebygge nye udbrud.

Teint – “Brightning Solutions”

ZO® Brightning Solutions-programmet indeholder både hydroquinon og ikke-hydrokinon produkter, der har til formål at reducere hyperpigmentering, give en lysere hudtone under f.eks. øjnene og forbedre den generelle hudstruktur.

PRIS: 995 kr.
50 ml/1,7 fl. oz.

10% Vitamin C Self-Activating

Unik formular med en kraftig dosis stabiliseret askorbinsyre fornyer hudoverfladen og tilfører glød til huden. Produktet bidrager til at minimere fine linjer og rynker samt sikre en mere jævn hudtone.

 

PRIS: 1245 kr.
50 ml/1,7 fl. oz.

Brightalive® Skin Brightener

Denne formular uden retinol har en funktion i flere trin, der kan dæmpe fremkomsten af mørke pletter. Den bidrager til at minimere ujævnheder, samtidig med at naturlige enzymer eksfolierer huden.

 

PRIS: 795 kr.
50 ml/1,7 fl. oz.

Exfoliation Accelerator

Kompleks med mælke- og glykolsyre, der eksfolierer døde hudceller og reducerer tilstopninger. Produktet giver effektiv hudfornyelse, samtidig med at det beroliger og beskytter huden.

PRIS: 1095 kr.
50 ml/1,7 fl. oz.

Retinol Skin Brightener, 0,25%

Denne multifunktionelle formular indeholder retinol og ingredienser, der bidrager til at lysne og udjævne hudtonen. Produktet reducerer rødme, der skyldes miljøpåvirkning, og bidrager til at forebygge fremtidig misfarvning.

 

PRIS: 1245 kr.
50 ml/1,7 fl. oz.

Retinol Skin Brightener, 0,5%

Denne multifunktionelle formular indeholder retinol og ingredienser, der bidrager til at lysne og udjævne hudtonen. Produktet reducerer rødme, der skyldes miljøpåvirkning, og bidrager til at forebygge fremtidig misfarvning.

 

PRIS: 1295 kr.
50 ml/1,7 fl. oz.

Retinol Skin Brightener, 1%

Denne multifunktionelle formular indeholder retinol og ingredienser, der bidrager til at lysne og udjævne hudtonen. Produktet reducerer rødme, der skyldes miljøpåvirkning, og bidrager til at forebygge fremtidig misfarvning.

 

Moden hud – “Anti-aging Solutions”

ZO Anti-aging solutions® er specielt designet til at behandle de ydre tegn på aldring i huden i hvilken som helst fase.

PRIS: 1569 kr.
50 ml/1,7 fl. oz.

Daily Power Defense

Anti-age-formel med retinol, der bidrager til at reducere linjer og rynker samt forebygge skader i huden. Kraftige antioxidanter og DNA-reparerende enzymer støtter hudens naturlige reparationsproces og sikrer en stærk hudbarriere.

PRIS: 1495 kr.
30 ml/1 fl. oz.

Growth Factor Serum

Med vækstfaktorer i et effektivt leveringssystem bidrager denne formulering til at styrke produktionen af kollagen og hyaluronsyre for at sikre en sundere hud. Produktet forebygger fremtidige aldringstegn, gør udtrykslinjer blødere og styrker huden.

PRIS: 1995 kr.
47 ml/1,6 oz

Firming Serum

Ultralet serum med ZCORE™-kompleks bidrager til en fastere og strammere hud som giver en mere defineret ansigtskontur.

PRIS: 695 kr.
29 g/1 oz.

Instant Pore Refiner

Et oliefrit serum, der bidrager til at minimere synlige porer. Det har en dobbeltvirkende formulering, der også reducerer blank hud med øjeblikkelig matterende effekt.

 

PRIS: 1895 kr.
60 ml/2 fl. oz.

Radical Night Repair

Et kraftigt anti-age-produkt med en høj retinolkoncentration i et patenteret leveringssystem. Bidrager til at reducere fine linjer og rynker, forbedre hudstrukturen og udjævne hudtonen. Giver en glattere og mere frisk hud med mere glød.

PRIS: 795 kr.
50 ml/1,7 oz.

Enzymatic Peel

Peelingcreme, der skånsomt fornyer hudoverfladen. Udjævner, hydrerer samt giver øjeblikkelig glød. Kan bruges både på ansigt og krop.

PRIS: 1595 kr.
50 ml/1,7 fl. oz.

Wrinkle + Texture Repair

Ved hjælp af retinol og mikroemulsions-teknologi bidrager dette produkt til at reducere fine linjer og rynker samt reversere aldringstegn. Forbedrer hudens tekstur og fasthed samt forebygger fremtidige skader.

PRIS: 1075 kr.
15 ml/0,5 fl. oz.

Intense Eye Crème

Denne fugtgivende øjencreme indeholder stabiliseret retinol og avancerede peptider, der bidrager til at styrke huden og minimere fine linjer og rynker omkring øjnene. Lysreflekterende pigmenter reducerer synligheden af mørke rande under øjnene.

PRIS: 1075 kr.
15 g

Eye Brightening Crème

Eye Brightening Crème er specielt designet til det sarte øjenområde. Cremen hjælper med at minimere de mange tegn på aldring omkring øjnene, herunder hævelser, mørke rande og fine linjer.

PRIS: 1595 kr.
50 ml/1,7 fl. oz.

Illuminating AOX Serum

Et koncentreret antioxidantserum, der giver beskyttelse mod forurening og for tidlige ældningstegn, mens huden synligt lysner op med en subtilt lysende finish med blødt fokus.

Tør hud – “Hydration + Calming Solutions”

ZO®s fugtgivende cremer er designet til at lindre irritation i huden og opfriske huden, mens de samtidig sikrer at hudens naturlige fugtniveau er i balance.

PRIS: 945 kr.
50 ml/1,7 fl. oz.

Renewal Crème

En let creme, der er tilpasset alle hudtyper, også fed hud. Indkapslet retinol bidrager til at reducere fine linjer og rynker, mens antioxidanter og antiirritanter beskytter og beroliger huden.

PRIS: 1095 kr.
50 ml/1,7 fl. oz.

Recovery Crème

Beroligende, rig creme til tør og sensitiv hud. Ceramider hydrerer og forebygger tab af fugtighed, mens retinol bidrager til at reducere fine linjer og rynker. Styrker hudbarrieren for at sikre en sundere hud.

PRIS: 945 kr.
113 g/4 oz.

Hydrating Crème

Denne unikke formular tilfører essentiel hydrering til irriteret, svækket og tør hud til dagligt og efter behandling. Den understøtter hudens naturlige regeneration og bidrager til at reducere synligheden af fine linjer og rynker samt rødme.

Akne – “Blemish Redness Solutions”

ZO Blemish + Redness solutions® er effektive produkter der er designet til at behandle akne og forebygge fremtidige udbrud. Produkterne indeholder essentielle ingredienser der bremser talgproduktion og kontrollerer overskydende olieproduktion i huden, mens de samtidig eksfolierer døde hudceller og hjælper med at mindske forstørrede porer og forbedre hudstrukturen.

PRIS: 995 kr.
50 ml/1,69 fl. oz.

ROZATROL®

Denne multifunktionelle creme til rød og sensitiv hud normaliserer huden ved at reducere overflødig talg, der kan føre til inflammation. Den har også en mild eksfolierende effekt og fremmer mikrocirkulationen for at forebygge tidlige aldringstegn.

Solbeskyttelse – “Sun Protection”

ZO Sun Protection® tilbyder videnskabeligt overlegne solcremer med det bredeste og mest omfattende sortiment af solbeskyttelse.

PRIS: 699 kr.
30 ml/1 fl. oz.

Sunscreen + Primer, SPF 30

Solcreme med primer, der giver en blød, silkemat finish og muliggør en mere jævn påføring af makeup. Beskytter mod UVA/UVB, HEV og IR-A, samtidig med at den hydrerer.

PRIS: 699 kr.
45 ml/1,5 fl. oz.

Smart Tone, SPF 50

En solcreme med antydning af farve, der er udviklet til at tilpasse sig de fleste hudtoner. Beskytter mod UVA/UVB, HEV og IR-A, samtidig med at den hydrerer.

PRIS: 699 kr.
45 ml/1,5 fl. oz.

Daily Sheer, SPF 50

Vand- og svedresistent solcreme, der hurtigt trænger ind i huden og giver en let og mat finish. Beskytter mod UVA/UVB, HEV og IR-A, samtidig med at den hydrerer.

PRIS: 679 kr.
118 g/4,0 oz.

Broad-Spectrum, SPF 50

Let solcreme, der passer til selv de mest sensitive hudtyper eller til dem, der har brug for ekstra beskyttelse efter behandling. Til både ansigt og krop. Beskytter mod den skadelige virkning af UVA/UVB, HEV og IR-A, samtidig med at den hydrerer.

PRIS: 699 kr.
45 ml./1,5 fl. oz.

Sheer Fluid, SPF 50

Denne solcreme giver daglig beskyttelse med rene mineraler. Sheer Fluid Broad Spectrum Sunscreen SPF 50 passer til alle hudtyper og giver et meget naturligt og matteret resultat på alle hudtoner.

PRIS: 699 kr.
45 ml./1,5 fl. oz.

Gel Sunscreen, SPF 50

Denne solcreme er formuleret til daglig beskyttelse og har en unik klar gelformulering, der er totalt usynlig på alle hudtoner. Den er vand- og svedresistent i hele 40 minutter.

Rens – “Getting Skin Ready”

Getting Skin Ready ® er det essentielle første skridt i målet om at opnå en smuk og sund hud. Det er en serie bestående af rens eksfoliering og toner, der arbejder sammen i en synergi for at genopbygge huden til et stadie hvor den ser sund ud, og at optimere effekten af hvilket som helst plejende og behandlende produkt der efterfølgende kommer på huden.

PRIS: 495 kr.
200 ml/6.7 fl. oz.

ZO Hydrating Cleanser

En skånsom rens som effektivt fjerner snavs og sminke. Den indeholder pantenol og allantoin, der tilfører fugtighed, beroliger og reducerer irritation i en sensitiv og tør hud.

PRIS: 495 kr.
200 ml/6.7 fl. oz.

ZO Exfoliating Cleanser

Et eksfolierende renseprodukt, der målrettet fjerner overflødig talg og andet smuds, der kan tilstoppe porerne.

PRIS: 495 kr.
200 ml/6.7 fl. oz.

ZO Gentle Cleanser

En mild rensegel, der passer til alle hudtyper. Fjerner overflødig talg, urenheder og sminke. Efterlader huden frisk og ren.

PRIS: 695 kr.
65 g/2,3 oz.

ZO Exfoliating Polish

Denne blødgørende scrub indeholder fine magnesiumkrystaller, der eksfolierer døde hudceller og øger hudfornyelsen, så huden bliver klar, glat og jævn.

PRIS: 725 kr.
116 g/4 oz.

ZO Dual-Action Scrub

Effektiv scrub med både kemiske og fysiske eksfolianter. Fjerner døde hudceller og overflødig talg, som kan føre til tilstoppede porer. Kan bruges både på ansigt og krop.

PRIS: 455 kr.
180 ml/6 fl. oz.

ZO Calming Toner

Beroligende toner som skånsomt fjerner urenheder samtidig som den balancerer pH-værdien i svækket hud. Den har en kølende effekt som virker forfriskende på tør, sensitiv og irritert hud ved at tilføre fugtighet.

PRIS: 495 kr.
60 pads

ZO Complexion Renewal Pads

Reducerer overflødig talg og tilstoppede porer og har samtidig en matterende effekt. Kan bruges hver dag og skal ikke skylles af.

 

PRIS: 675 kr.
60 pads

ZO Oil Control Pads

Effektive pads med 2 % salicylsyre fjerner overflødig talg, smuds og døde hudceller. Bidrager til at dæmpe talgproduktionen og reducerer store porer. Perfekt til at behandle urenheder og forebygge nye udbrud.

Teint – “Brightning Solutions”

ZO® Brightning Solutions-programmet indeholder både hydroquinon og ikke-hydrokinon produkter, der har til formål at reducere hyperpigmentering, give en lysere hudtone under f.eks. øjnene og forbedre den generelle hudstruktur.

PRIS: 995 kr.
50 ml/1,7 fl. oz.

10% Vitamin C Self-Activating

Unik formular med en kraftig dosis stabiliseret askorbinsyre fornyer hudoverfladen og tilfører glød til huden. Produktet bidrager til at minimere fine linjer og rynker samt sikre en mere jævn hudtone.

PRIS: 1245 kr.
50 ml/1,7 fl. oz.

Brightalive® Skin Brightener

Denne formular uden retinol har en funktion i flere trin, der kan dæmpe fremkomsten af mørke pletter. Den bidrager til at minimere ujævnheder, samtidig med at naturlige enzymer eksfolierer huden.

PRIS: 795 kr.
50 ml/1,7 fl. oz.

Exfoliation Accelerator

Kompleks med mælke- og glykolsyre, der eksfolierer døde hudceller og reducerer tilstopninger. Produktet giver effektiv hudfornyelse, samtidig med at det beroliger og beskytter huden.

PRIS: 1095 kr.
50 ml/1,7 fl. oz.

Retinol Skin Brightener, 0,25%

Denne multifunktionelle formular indeholder retinol og ingredienser, der bidrager til at lysne og udjævne hudtonen. Produktet reducerer rødme, der skyldes miljøpåvirkning, og bidrager til at forebygge fremtidig misfarvning.

PRIS: 1245 kr.
50 ml/1,7 fl. oz.

Retinol Skin Brightener, 0,5%

Denne multifunktionelle formular indeholder retinol og ingredienser, der bidrager til at lysne og udjævne hudtonen. Produktet reducerer rødme, der skyldes miljøpåvirkning, og bidrager til at forebygge fremtidig misfarvning.

PRIS: 1295 kr.
50 ml/1,7 fl. oz.

Retinol Skin Brightener, 1%

Denne multifunktionelle formular indeholder retinol og ingredienser, der bidrager til at lysne og udjævne hudtonen. Produktet reducerer rødme, der skyldes miljøpåvirkning, og bidrager til at forebygge fremtidig misfarvning.

Moden hud – “Anti-aging Solutions”

ZO Anti-aging solutions® er specielt designet til at behandle de ydre tegn på aldring i huden i hvilken som helst fase.

PRIS: 1569 kr.
50 ml/1,7 fl. oz.

Daily Power Defense

Anti-age-formel med retinol, der bidrager til at reducere linjer og rynker samt forebygge skader i huden. Kraftige antioxidanter og DNA-reparerende enzymer støtter hudens naturlige reparationsproces og sikrer en stærk hudbarriere.

PRIS: 1495 kr.
30 ml/1 fl. oz.

Growth Factor Serum

Med vækstfaktorer i et effektivt leveringssystem bidrager denne formulering til at styrke produktionen af kollagen og hyaluronsyre for at sikre en sundere hud. Produktet forebygger fremtidige aldringstegn, gør udtrykslinjer blødere og styrker huden.

PRIS: 1995 kr.
47 ml/1,6 oz

Firming Serum

Ultralet serum med ZCORE™-kompleks bidrager til en fastere og strammere hud som giver en mere defineret ansigtskontur.

PRIS: 695 kr.
29 g/1 oz.

Instant Pore Refiner

Et oliefrit serum, der bidrager til at minimere synlige porer. Det har en dobbeltvirkende formulering, der også reducerer blank hud med øjeblikkelig matterende effekt.

PRIS: 1895 kr.
60 ml/2 fl. oz.

Radical Night Repair

Et kraftigt anti-age-produkt med en høj retinolkoncentration i et patenteret leveringssystem. Bidrager til at reducere fine linjer og rynker, forbedre hudstrukturen og udjævne hudtonen. Giver en glattere og mere frisk hud med mere glød.

PRIS: 795 kr.
50 ml/1,7 oz.

Enzymatic Peel

Peelingcreme, der skånsomt fornyer hudoverfladen. Udjævner, hydrerer samt giver øjeblikkelig glød. Kan bruges både på ansigt og krop.

PRIS: 1595 kr.
50 ml/1,7 fl. oz.

Wrinkle + Texture Repair

Ved hjælp af retinol og mikroemulsions-teknologi bidrager dette produkt til at reducere fine linjer og rynker samt reversere aldringstegn. Forbedrer hudens tekstur og fasthed samt forebygger fremtidige skader.

PRIS: 1075 kr.
15 ml/0,5 fl. oz.

Intense Eye Crème

Denne fugtgivende øjencreme indeholder stabiliseret retinol og avancerede peptider, der bidrager til at styrke huden og minimere fine linjer og rynker omkring øjnene. Lysreflekterende pigmenter reducerer synligheden af mørke rande under øjnene.

PRIS: 945 kr.
113 g/4 oz.

Hydrating Crème

Denne unikke formulering tilfører essentiel hydrering til irriteret, svækket og tør hud til dagligt og efter behandling. Den understøtter hudens naturlige regeneration og bidrager til at reducere synligheden af fine linjer, rynker og rødme.

PRIS: 1595 kr.
50 ml/1,7 fl. oz.

Illuminating AOX Serum

Et koncentreret antioxidantserum, der giver beskyttelse mod forurening og for tidlige ældningstegn, mens huden synligt lysner op med en subtilt lysende finish med blødt fokus.

PRIS: 1075 kr.
15 g

Eye Brightening Crème

Eye Brightening Crème er specielt designet til det sarte øjenområde. Cremen hjælper med at minimere de mange tegn på aldring omkring øjnene, herunder hævelser, mørke rande og fine linjer.

Tør hud – “Hydration + Calming Solutions”

ZO®s fugtgivende cremer er designet til at lindre irritation i huden og opfriske huden, mens de samtidig sikrer at hudens naturlige fugtniveau er i balance.

PRIS: 945 kr.
50 ml/1,7 fl. oz.

Renewal Crème

En let creme, der er tilpasset alle hudtyper, også fed hud. Indkapslet retinol bidrager til at reducere fine linjer og rynker, mens antioxidanter og antiirritanter beskytter og beroliger huden.

PRIS: 1095 kr.
50 ml/1,7 fl. oz.

Recovery Crème

Beroligende, rig creme til tør og sensitiv hud. Ceramider hydrerer og forebygger tab af fugtighed, mens retinol bidrager til at reducere fine linjer og rynker. Styrker hudbarrieren for at sikre en sundere hud.

PRIS: 945 kr.
113 g/4 oz.

Hydrating Crème

Denne unikke formulering tilfører essentiel hydrering til irriteret, svækket og tør hud til dagligt og efter behandling. Den understøtter hudens naturlige regeneration og bidrager til at reducere synligheden af fine linjer, rynker og rødme.

Akne – “Blemish Redness Solutions”

ZO Blemish + Redness solutions® er effektive produkter der er designet til at behandle akne og forebygge fremtidige udbrud. Produkterne indeholder essentielle ingredienser der bremser talgproduktion og kontrollerer overskydende olieproduktion i huden, mens de samtidig eksfolierer døde hudceller og hjælper med at mindske forstørrede porer og forbedre hudstrukturen.

PRIS: 465 kr.
85 g/3,0 oz.

Sulfur Masque

Lermaske med 10 % svovl, der dæmper og forebygger urenheder og tilstopninger. Absorberer overflødig talg, hydrerer og beroliger irriteret hud.

PRIS: 995 kr.
50 ml/1,69 fl. oz.

ROZATROL®

Denne multifunktionelle creme til rød og sensitiv hud normaliserer huden ved at reducere overflødig talg, der kan føre til inflammation. Den har også en mild eksfolierende effekt og fremmer mikrocirkulationen for at forebygge tidlige aldringstegn.

Solbeskyttelse – “Sun Protection”

ZO Sun Protection® tilbyder videnskabeligt overlegne solcremer med det bredeste og mest omfattende sortiment af solbeskyttelse.

PRIS: 699 kr.
30 ml/1 fl. oz.

Sunscreen + Primer, SPF 30

Solcreme med primer, der giver en blød, silkemat finish og muliggør en mere jævn påføring af makeup. Beskytter mod UVA/UVB, HEV og IR-A, samtidig med at den hydrerer.

PRIS: 699 kr.
45 ml/1,5 fl. oz.

Smart Tone, SPF 50

En solcreme med antydning af farve, der er udviklet til at tilpasse sig de fleste hudtoner. Beskytter mod UVA/UVB, HEV og IR-A, samtidig med at den hydrerer.

PRIS: 699 kr.
45 ml/1,5 fl. oz.

Daily Sheer, SPF 50

Vand- og svedresistent solcreme, der hurtigt trænger ind i huden og giver en let og mat finish. Beskytter mod UVA/UVB, HEV og IR-A, samtidig med at den hydrerer.

PRIS: 679 kr.
118 g/4,0 oz.

Broad-Spectrum, SPF 50

Let solcreme, der passer til selv de mest sensitive hudtyper eller til dem, der har brug for ekstra beskyttelse efter behandling. Til både ansigt og krop. Beskytter mod den skadelige virkning af UVA/UVB, HEV og IR-A, samtidig med at den hydrerer.

PRIS: 699 kr.
45 ml/1,5 fl. oz.

Sheer Fluid, SPF 50

Denne solcreme giver daglig beskyttelse med rene mineraler. Sheer Fluid Broad Spectrum Sunscreen SPF 50 passer til alle hudtyper og giver et meget naturligt og matteret resultat på alle hudtoner.

PRIS: 699 kr.
45 ml/1,5 fl. oz.

Gel Sunscreen, SPF 50

En solcreme der er formuleret til daglig beskyttelse og har en unik klar gelformulering, der er totalt usynlig på alle hudtoner. Den er vand- og svedresistent i hele 40 minutter.