Kan det både være kunstigt og se naturligt ud?

Udgivet D. 28. april 2017

Det, Camilla gruede allermest for …

Hos AK Nygart har vi fået gennemført en stor analyse af kvinders holdning til skønhedsbehandlinger – og deres erfaringer*. Ogvi tænkte, at det også kunne være interessant for dig …

Et af spørgsmålene handler om de bekymringer, man kan have før sit indgreb. Og måske ikke overraskende, så handler de primært om to ting:

1) Kommer det til at se unaturligt ud? Og
2) kan der opstå komplikationer?

Det var også nogle af de tanker, der gik gennem Camilla Veidelands hoved, da hun havde besluttet sig for sin maveplastik hos os.

mave-før-operation

“Min mave passede ikke til mig”

Camilla havde tabt 42 kg og syntes, maven var blevet et trist syn for en pige på bare 22 år.

– “Efter vægttab og træning havde jeg fået en ret flot krop. Men mit maveskind var blevet noget løst i det! Det passede ikke til resten af kroppen. Og jeg ville så gerne at prøve at have en normal, lækker krop, mens jeg var ung. Spørgsmålet var bare, hvad jeg kunne forvente,” fortæller Camilla.

Hun kiggede tusindvis af billeder igennem på nettet, men vidste også godt, hun ikke kunne bruge det til så meget.

– “Kroppe er jo forskellige. Så ja, jeg var da nervøs for resultatet. Men hold da op, det havde jeg ingen grund til! Det var bare flot fra starten, og det er helet så fint. Så kan jeg altså sagtens leve med et ar. Det ligger også så lavt, at man ikke ser det,” siger hun.

mave11april1

Tillid gjorde valget nemt anden gang

Hos AK Nygart kom Camilla i hænderne på en af vores erfarne kirurger. Og han fik hurtigt genvalg, da hun besluttede sig for også at give brysterne et kærligt løft.

– “De var ligesom punkteret efter vægttabet, og når kirurgen kunne lave min mave så fint – så var jeg helt tryg ved at overlade brysterne til ham også. I dag er der ingen, der kan se, at de er kunstige, for de passer til min krop. Jeg er sindssygt tilfreds!”

For Camilla var operationerne ikke så meget et spørgsmål om selvværd eller tanken om bikinien om sommeren. Men alligevel har de haft stor betydning:

– “I dag behøver jeg ikke længere at tænke så meget over det. Jeg kan gå i det tøj, jeg har lyst til, og det er blevet meget nemmere at finde en bh, der passer. For mig handler det ikke om den perfekte krop, og jeg har stadig masser af strækmærker fra min overvægt. Men der er mange ting i livet, jeg ikke kan ændre, og lige det her – det kunne jeg. Så det var min lille gave til mig selv!”

camilla

Er der noget, du spekulerer over?

Hvis du overvejer at gå i Camillas fodspor, så sig endelig til. Og som du kan se – har du bekymringer eller spørgsmål, er du ikke alene. Dem tager vi meget alvorligt.

Du er altid velkommen til en forundersøgelse hos vores erfarne kirurger. De kan fortælle meget mere om skønhedsoperationerne og give dig et realistisk billede af, hvad du kan forvente. Og det er selvfølgelig helt uforpligtende.

Bare ring til os på 70 27 57 57, og få svar på alle dine spørgsmål – eller book en tid online.

__________________

*Advice gennemførte analysen for AK Nygart  i 2016. 5.109 kvinder i alderen 18-60 år deltog i undersøgelsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *