Ny kosmetisk operation kan spare håndværkere 5 cm (aprilsnar)

Udgivet D. 1. april 2021

Hos AK Nygart er vi de første i Danmark til at tilbyde et nyt kosmetisk indgreb, der kommer et gammelt håndværker-problem til livs: nemlig "håndværker-revnen" - det stykke med bart, inkl. revne mellem ballerne, der stikker op af bukserne. Læs mere om indgrebet her.

Som håndværker oplever man typisk arbejdsstillinger, der indebærer at man skal bukke sig ned en del på sine arbejdsopgaver. Resultatet heraf er noget der er så almindeligt, at det har fået sit eget navn: Håndværker-revnen. Men nu er der hjælp at hente til de håndværkere, der ønsker at komme problemet til livs.

Nyt indgreb: Revne-forkortning

Med et simpelt og smertefrit indgreb i lokalbedøvelse kan vi nu forkorte og dermed sænke revnen helt op til 5 cm.

Indgrebet tager ikke mere end 45 minutter, og du kan komme hjem igen samme dag.

Metoden bag indgrebet er ikke ny, men bygger på teknikker brugt af plastikkirurger i mange år. Dog er det noget nyt at man er begyndt at interessere sig for området omkring revnen mellem ballerne. Revne-forkortelsen er et resultat af to faktorer: 1) en stigende opmærksomhed på seksualisering af kroppen og 2) det faktum at flere danskere har benyttet sig af håndværkere her i Corona-tiden, og dermed er flere mennesker blevet eksponeret for “håndværker-revne”.

Information om indgrebet:

Op til 5 cm. forkortelse

Foretages i lokalbedøvelse

Pris: 25.000,- kr.

Nedetid: 7 dage

Hvem er egnet til indgrebet?

Revne-forkortningen er egnet til både mænd og kvinder, der er generet af en for lang revne der stikker op over bukserne. Indgrebet er dog især populært blandt håndværkere, der er særligt udsat for en eksponeret revne.