Nye bryster inden sommer? Bliv opereret af en robot (aprilsnar)

Udgivet D. 1. april 2018

AK Nygart oplever kæmpe fremgang på det danske plastikkirurgiske marked og ønsker derfor at effektivisere endnu mere.

KUN HOS AK NYGART; Bliv opereret af en robot

Robotkirurgi er brugt i mange sammenhænge allerede, særligt på Rigshospitalet kører der projekter, hvor patienter opereres med robotter.

Robotter gør arbejdet langt mere præcist, og resultatet bliver perfekt.

AK Nygart oplever i denne tid en gigantisk fremgang på forespørgslen af brystforstørrende kirurgi, ”Vi kan slet ikke følge med” siger Helle Hillingsø, COO.
”Vi har været nødt til at søge nye veje, hvis vi skal nå at operere alle vores kunder”.

Derfor har AK Nygart igennem længere tid afsøgt det nationale og internationale marked for robot kirurgi og kan med stolthed fortælle, at den bedste på markedet Breastbytechnologi* er indkøbt og i disse dage afprøves på de første ”testpersoner”.

AK Nygart er ikke i tvivl, denne robot er kommet for at blive. Kunderne vil opleve fantastiske resultater, minimale ar, og vi kan allerede nu melde, at vores kapacitet er øget, og kunderne er yderst tilfredse.

Overlægerne er enige

Hvad siger plastikkirurgerne: ”Der er ingen tvivl om, at denne teknologi er fremragende, og vi er stolte af, at AK Nygart igen er First movers på det plastikkirurgiske marked”.

Ønsker du at høre mere om brystforstørrelser udført af robotter? Ring til os på 70275757 og kom ind til en uforpligtende samtale.

*Breastbytechnologi er internationalt samt europæisk godkendt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *