Nyt navn – samme ånd

Udgivet D. 27. november 2017

Kære trofaste Nygart-læser

hvis du har læst med så længe, husker du måske, at jeg solgte Nygart Privathospital sidste år. Den nye ejer er det virkelig velrenommerede svenske Akademikliniken, og fra 1. december i år smelter vi også vores navne sammen …

Nygart Privathospital bliver til AK Nygart!

Nå, okay, det var måske ikke den store forandring, tænker du, og nej, det kan du ha’ ret i. Og så alligevel. For navneskiftet fortæller to ting:

1. Vi har fået Nordeuropas største kosmetiske privathospital i ryggen
Akademikliniken tilbyder Skandinaviens største udvalg af plastikkirurgi, æstetiske injektionsbehandlinger og medicinsk hud- og kropspleje.
Desuden er Akademikliniken superskarpe på fagligheden. De – eller her skulle jeg måske til at sige vi? – er internationalt anerkendte, og for eksempel videreuddanner klinikken behandlere inden for både plastikkirurgi og injektionsbehandlinger som Botox og fillers.

2. Akademikliniken samler sine danske aktiviteter hos os
Når du kommer hos os, er vi stadig dem, du kender. Samme nærværende personale, samme åbne tone og frem for alt: Samme seriøse indstilling til det, vi laver.
Og du finder os stadig i både København, Aarhus og Lyngby.

Vi holder dig ajour
Her i 2017 introducerede vi Akademiklinikens fantastiske kosmetiske cremer, og der skal nok komme til at ske mere nyt på den anden side af nytår.

Det skal vi nok sende dig nyheder om.
Vi glæder os – som altid – til at se dig.

Varme hilsner,
Jesper Nygart & AK Nygart

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *