Operer dig til større selvværd

Udgivet D. 17. februar 2018

Med 1000 brystoperationer om året har vi ikke været i tvivl længe. Men nu bekræfter en amerikansk undersøgelse det, vi har set gennem mange år: Kvinder, der har fået foretaget brystforstørrelse, får ikke kun større bryster. De får også større selvværd.

Det er den meget klare konklusion i en amerikansk undersøgelse, hvor 225 kvinder er blevet spurgt mindst en måned efter deres operation.

Hele 91,1 % svarede ja til, at brystforstørrelsen havde givet dem højere selvværd!

Undersøgelsen viste også et par andre interessante fakta: For eksempel, at det ikke er usædvanligt at miste følsomheden i brystvorterne efter operationen – det gjorde næsten 40 procent af kvinderne. Men det varede kun ved for godt 2 procent.

Se mere om brystforstørrelser her

Og ja, de ville gøre det igen …

Selvom brystoperationen er et stort indgreb, var de opererede kvinder klar til at gøre det igen. Hele 98,7 procent af kvinderne ville gentage indgrebet, hvis de kunne spole tiden tilbage. Læs hele undersøgelsen her.

Podcast med Jesper Nygart om kosmetiske operationer og selvværd

Vi har talt med Jesper Nygart om hvordan kosmetisk kirurgi kan give større selvværd. Hør vores podcastepisode her, i iTunes eller på Spotify:

Overvejer du også en brystforstørrelse?

En brystforstørrelse er altid et meget individuelt valg, og derfor inviterer vi dig ind til en forundersøgelse – kvit og frit. Tag gerne en kæreste eller veninde med, så du har en at tale med, inden du beslutter dig.

Bestil tid nu på 70 27 57 57 – vi glæder os til at se dig!

Gode hilsner,

Jesper Nygart

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *