Ved du, hvad din hud vil elske?

Udgivet D. 30. marts 2017
akademikliniken-hudvard-hudvardsprodukter-online

Så er der nyt hos AK Nygart!

Hej derude i foråret,

Har vinteren sat sig som en grålig tone i dit ansigt? Og er din make-up den eneste redning, når du gerne vil have en sund glød i kinderne? Så har jeg godt nyt til dig: 4 enkle råd – og en superlækker professionel hudplejeserie, der får din hud til at lyse om kap med forårssolen!

AK Nygart er netop begyndt at føre en professionel hudpleje serie fra Akademikliniken. I serien er der flere prisvindende og prisnomineret produkter. Læs med her…

 

TRIN 1 – RENSE
Du har sikkert hørt det mange gange før, og tro mig – der er stadig ingen vej udenom: Husk at rense huden både morgen og aften. Også når du kommer vaklende hjem lidt sent, og din dyne ligger og skriger på dig! Din hud takker dig dagen efter.
Vi abefaler dig..
Mere info om hudpleje fra Akademikliniken

 

 

Pure Radiance Cleanser
En mild exfolierende rensegel, der kommer smuds, makeup og urenheder til livs uden at forstyrre din huds naturlige barrierefunktion.
Pris: 440 kr. 

 

TRIN 2 – BEHANDLE
Fugt er lige så vigtigt for din hud, som vand er for resten af din krop. En serum trænger hurtigt ind i huden, hvor den fugter, styrker og bearbejder i dybden. En god dag-serum der opretholder fugten i huden er…

 

 

Pure Lift Serum
En intensiv serum, der booster din hud med fugt, glans og vitalitet. Glatter også huden, hvor du har fine tørhedslinjer.
Pris: 760 kr. 

TRIN 3 – PLEJE
Skandinavisk hud er sart hud, og jeg siger det lige igen: Fugt er nøglen til en sund glød. Gå efter en blødgørende creme, der styrker hudens naturlige barriere, holder på fugten, og holder huden blød og elastisk. En god creme kunne være..

 

 

Cure Recovery Creme
Denne kraftfulde, nærende creme er ikke til at komme udenom, hvis du har den fine skandinaviske hudtype. Den giver også huden ekstra hjælp til at komme sig over rosacea, rødme og irritation – og laserbehandling i ansigtet.
Pris: 705 kr. 

 

 

 

TRIN 4 – BESKYTTE
Sol og sommer står for døren – behøver jeg at sige mere? Jeg har om nogen set mange triste følger af manglende solbeskyttelse, så husk det nu: Beskyt din hud mod både UVA- og UVB-stråler! Vores sol-favorit er blevet følgende…

 

 

Day Maximal Sense Spf 50
En ny solbeskyttelsesteknologi, der giver høj beskyttelse mod både UVA- og UVB-stråler, og som lader huden ånde. Du får en jævn og langtidsholdbar gylden lød – uden solskader.
Pris: 350 kr.

Og så skal du også lige se denne her…

Akademikliniken arbejder virkelig seriøst med hudpleje, og det har nu udløst endnu en nominering til Swedish Beauty & Cosmetics Awards 2017.

Her kan du se hvorfor:

 

Pure Glow Oil
En højkoncentreret C-vitaminolie, der aktivt modvirker tegn på for tidlig hudaldring. Den genskaber glans og elasticitet.
Den udjævner pigmenteringen i huden. Og den korrigerer og reducerer ujævnheder i hudtonen.
Pris: 1088 kr.

Kig forbi en af vores klinikker og se de nye lækre cremer. Her får du også vores faglige anbefalinger med i købet – ganske gratis!
Og husk: Smil til foråret! :)De bedste hilsner,
Jesper Nygart
PS. Du får også lige et par helt gratis tips, din hud vil elske dig for: Husk at drikke vand! Ca. halvanden liter om dagen – eller mere, når du træner. Husk også din nattesøvn. Og undskyld, jeg ved, det ikke er de mest festlige råd, men de virker: Spar på alkohol, sukker og ikke mindst cigaretter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *