AK Nygart er klar med sæson 2 af “Plastikongerne” på kanal 4

skrevet af Maria Teglkamp D. 22. januar 2020 KL. 15:05 - 0 kommentarer

Til februar bliver sæson 2 af reportage-programmet "Plastikkongerne" sent på kanal 4. I denne sæson kan du igen møde Jesper Nygart og Marie Louise von Sperling, som også var med i sæson 1. Men vi byder også velkommen til tre nye ansigter fra AK Nygart: Nemlig de to plastikkirurger, Anders Ulrik og Jens Bengaard, samt læge Berit Lavik. Se med allerede nu på dplay.

I sæson 2 af det populære  reportage-program kan du endnu gang følge med i hverdagen på klinikken. I den nye sæson glæder vi os til at kunne vise nogle nye operationer – blandt andet en fedtsugning og operation af øvre øjenlåg. Du vil som noget nyt også kunne se operationer foretaget i vores afdeling i Århus.

Tre nye ansigter

I programmet vil Jesper Nygart og Marie Louise von Sperling fortsat være med. Men du vil også møde Berit Lavik, som har sin første dag hos AK Nygart. Berit Lavik er vores nye ansvarlige overlæge for de minimale indgreb. Hun overtager tjansen fra Jesper, som er ved at gå på pension fra klinikken. Sammen med Jesper Nygart bliver Berit oplært i sklerosering, som vi så Jesper lave på Josephine og Ibi Makienok i første sæson af programmet.

Du vil også kunne møde to af vores andre plastikkirurger hos AK Nygart: Anders Ulrik og Jens Bengaard. Anders og Jens har mange års erfaring med plastikkirurgi, og i programmet vil du kunne se dem foretage spændende operationer, du ikke så i sæson 1.

Herunder kan du se en teaser for programmet.

video

 


Notice: Tema uden comments.php har været forældet siden version 3.0.0, og der er ingen alternativer. Tilføj venligst en comments.php-skabelon i dit tema. in /var/www/www.nygart.dk/www/wp-includes/functions.php on line 4805

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du fundet den behandling, du ønsker?

Book tid til en uforpligtende forundersøgelse nu.

BOOK NU