AK Nygart med i nyt TV-program, “Plastikkongerne”

skrevet af Nygart D. 28. august 2019 KL. 10:57 - 1 kommentarer

Her til efteråret er AK Nygart med i et nyt reportage-program på kanal 4 med titlen "Plastikkongerne". I programmet kan du følge fem klinikker og deres ejere, heriblandt Jesper Nygart som ejer og Marie Louise von Sperling som plastikkirurg her fra AK Nygart. Følg med hver onsdag kl. 21 på kanal 4.

I programmet kan du følge vores kirurg Marie Louise von Sperling og vores speciallæge Jesper Nygart, både i hverdagen i klinikken og til operationer og behandlinger. Vi er så heldige at få nogle af vores patienter, heriblandt Emil Thorup og Ibi Makienok, til at stille sig frem og fortælle om nogle af de behandlinger, de får foretaget hos os. Glæd dig til at se både operationer og behandlinger.

Nederst på siden kan du se en teaser for programmet.

En bred pallette af operationer på TV

Marie Louise von Sperling har opereret i vores klinikker i København og Aarhus siden januar. I “Plastikkongerne” vil du kunne se hendes lave brystforstørrelser, en maveplastik, en arkorrektion og et ansigtsløft. Det er tre meget forskellige operationer, og vi er glade for at kunne vise noget af det forskellige arbejde, vi laver. AK Nygart er kendt for brystforstørrelser, som vi grundet vores dygtige kirurger og mange operationer er rigtig gode til. Men vores kirurger udfører også mage andre typer operationer. Det vil du få en smagsprøve på i løbet af programmets 8 episoder.

Minimale behandlinger med stor effekt

Jesper Nygart er den anden hovedperson fra klinikken, som bliver fulgt i programmet. Jesper Nygart startede privathospitalet, dengang det hed Nygart. Siden er der sket meget, og klinikkerne er nu en del af Akademikliniken, som er de største i Norden. Nu bruger Jesper sin tid i klinikkerne i København og Lyngby på at behandle patienter med filler, Botox og sklerosering (mod karsprængninger). Disse behandlinger vil du kunne se i programmet, hvor Jesper laver større læber, mindsker panderynker, og behandler karsprængninger på benene af blandt andre Ibi Makienok. Du vil høre patienterne fortælle om behandlingerne og deres oplevelse af forløb og resultat.

Kanal 4 hver onsdag kl. 21

Du kan se Marie Louise og Jesper i programmet “Plastikkongerne” hver onsdag kl. 21. Programmet har premiere den 4. september.

Hvis du ikke har tid til at se programmet, når det bliver vist i TV, kan du også streame programmet på dPlay.


Notice: Tema uden comments.php har været forældet siden version 3.0.0, og der er ingen alternativer. Tilføj venligst en comments.php-skabelon i dit tema. in /var/www/www.nygart.dk/www/wp-includes/functions.php on line 4805

Ét svar til “AK Nygart med i nyt TV-program, “Plastikkongerne””

  1. Tina Haase siger:

    Hollywood – et mini lift er højaktuelt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du fundet den behandling, du ønsker?

Book tid til en uforpligtende forundersøgelse nu.

BOOK NU