AK Nygart ude med ny busreklame: Flotte bryster har ingen alder

Udgivet D. 27. marts 2023
Busreklame med bare bryster - din bryster, dit valg

Gennem mere end 15 år har vores reklamer prydet siden af busserne, med et motiv der skaber både blikfang, beundring og forargelse. Der har nemlig siddet et par bare bryster i sort/hvid, efterfulgt af teksten “Nye bryster”.

Busreklamen tiltrak sig meget opmærksomhed dengang den første gang kørte rundt på gaderne. Man havde nemlig ikke set noget lignende før. At et bart kvindebryst blev brugt, helt uden tildækning, i en kommerciel reklame.

Hvad de fleste dog ikke vidste var, at de bryster der blev brugt, ikke havde været gennem en brystforstørrende operation. De var helt naturlige.

“Med de tidligere busreklamer ønskede vi at vise et ideal,” fortæller marketingchef hos AK Nygart, Maria Teglkamp. “Vi ville vise et kvindebryst, mange kvinder stræber efter, og objektivt set kunne se var velproportioneret og smukt. Derfor var det for os underordnet om de var lavet eller ej. Mange kvinder ønsker jo ikke bryster med et look, hvor det ligner der er brystimplantater i. De vil bare gerne have pæne bryster.”

Men tiderne har ændret sig, og hos AK Nygart mener vi nu, at det er på tide med en ny busreklame. Med nye motiver.

Midttrafiks forbud mod bare bryster på busserne

Og denne busreklame kom til på baggrund af, at man hos Midttrafik i starten af 2023 meldte ud, at man ikke længere ønskede at vise nøgne kvindebryster på busserne. Det blev der en stor sag ud af, hvor man diskuterede seksualisering af kvindebryster og muligheden for at vise den nøgne krop uden censur og seksualisering. Debatten endte med, at Midttrafik trak deres udmelding tilbage, hvilket betyder at AK Nygarts ikoniske bryst-busser igen kunne få lov til at køre i Århus og resten af Midtjylland. Og den mulighed ønskede vi at gribe – men med en ny busreklame.

Ny busreklame – Flotte bryster har ingen alder

Med den nye busreklame ønsker vi at vise den virkelighed vi ser på vores klinikker. Nemlig at det er mange forskellige kvinder, med forskellig baggrund, alder og kropstype, der ønsker at få lavet flotte bryster. Nogen vil have lavet dem mindre, andre vil have løftet dem, og andre igen, som udgør den største gruppe, ønsker at få mere fylde i.

Vi ved, at vi hos AK Nygart laver smukke resultater. Så hvorfor ikke finde bus-modellerne blandt vores egne kunder?

Modellerne på den nye busreklame spænder i alder mellem 23 år og 60 år. Nogle af dem er mødre, en har brystpiercinger, nogle er fra Jylland mens andre er fra Sjælland.

Det de alle har tilfælles er, at de har fået lavet det de selv mener er Danmarks flotteste bryster hos AK Nygart.

Derfor stiller kvinderne op med deres bryster

M. på 30 år siger “Jeg har fået lavet nogle bryster, som jeg er mega stolt af. Særligt efter jeg havde født og ammet mine to børn følte jeg ikke, at jeg havde nogen kvindelige former. Jeg var flad som et bræt. Nu hvor jeg har fået fylde i mine bryster er jeg så stolt og glad for resultatet, at hele verden gerne må se dem.”

T. på 60 år siger: “Jeg kan huske, da busserne kørte rundt første gang. Da jeg så dem tænkte jeg, at brysterne virkelig var flotte. De fik mig til at turde tage skridtet. og jeg har aldrig været gladere siden jeg fik mine bryster lavet for 7 år siden. Jeg er faktisk kun ked af, at jeg fik dem lavet så sent. Jeg var 54 år da jeg fik dem lavet.”

N. på 28 år siger: “Jeg har været så glad for min beslutning, og mine bryster er blevet meget “mig”. De er hverken for store eller for små, og meget naturlige. Jeg ville gerne være med i reklamen for at dele min glæde ved min beslutning om at få lavet en brystforstørrelse – og vise andre, at der er muligheder for at gøre noget ved det, hvis man er ked af sine bryster.”