Ansigtsbehandlinger forklaret: Dette dækker navne som Kleresca, IPL og Frax over

Udgivet D. 29. marts 2021

Der findes utallige ansigtsbehandlinger både her hos AK Nygart og i andre klinikker. De har alle avancerede navne og forkortelser såsom Kleresca og Frax, der ingen mening giver, hvis man ikke ved hvad de dækker over. Derfor har vi lavet en oversigt til dig over alle vores ansigtsbehandlinger og hvilken effekt de her.

Kleresca®

Kleresca er en behandling der ved hjælp af en unik lysteknologi kan forbedre hudens struktur samt reducere akne og rosacea. Teknologien bag Kleresca, der er inspireret af naturens fotosyntese, kaldes photobiomodulation (PBM).

Behandlingen foregår ved at vi påfører Kleresca®gel på huden og oplyser gelen i 9 minutter ved hjælp af en multi-LED Kleresca® lampe. Det blå lys fra lampen konverteres til fluorescerende lysenergi, som behandler huden.

Læs mere om Kleresca

Hudforyngelse med IPL

IPl står for Intensivt Pulserende Lys. Denne behandling foregår ved at man sender en række lysimpulser mod huden, hvorefter hudtonen bliver mere jævn.

Lyset i behandlingen får karsprængninger til at trække sig sammen. Det hjælper også mod hyperpigmentering efter f.eks. solskader.

Læs mere om hudforyngelse med IPL

Hudforyngelse med Frax

Frax eller Fraxel er en fraktioneret laserbehandling (deraf navnet) der fremprovokerer huden til at danne ny kollagen og elastin.

I modsætning til IPL der behandler pigment i huden, så arbejder Frax-laseren med hudens struktur. Frax-laseren bruger bølgelængden 1550, som er designet til at behandle fine linjer, rynker og ardannelse.

Læs mere om hudforyngelse med Frax