Behandlingsnyhed hos AK Nygart: Profhilo® Body

Udgivet D. 20. september 2021

AK Nygart er en af de første i Danmark, der tilbyder kropsbehandlingen Profhilo® Body, der opstrammer løs og kreppet hud – helt uden kirurgi!

Profhilo® Body er en injektionsbehandling der virker ved at opstramme huden og modvirke slaphed. Produktet består af en unik formel af lavmolekylær hyaluronsyre – et stof der giver fugt til huden. Udover at styrke og fugte huden, har produktet også en remodellerende virkning på ældning af hudvæv, der begynder at miste sin elasticitet. Med Profhilo Body® bliver dine celler altså boostet i deres egen kollagen-produktion, og behandlingen har derfor en langsigtet effekt.

Profhilo Body

Med Profhilo® Body kan vi behandle løs hud på områder som maven, armene, inderlårene og knæene. Alle de steder hvor huden kan blive løs med alderen eller efter vægttab, fedtsugninger eller graviditet. Og behandlingen er perfekt til dig der ikke har nok overskydende hud til kirurgi, men gerne vil have den løse hud opstrammet.

Hos AK Nygart bruger vores behandlere en BAP-teknik (Bio Aesthetic Points) til behandlingen. Denne teknik betyder, at du ikke skal have så mange stik, selvom det er et stort område vi behandler.

Vi anbefaler et forløb med to behandlinger med et 30-dages interval, som efterfølges af vedligeholdelsesbehandlinger, hvis det er nødvendigt.