Botox for første gang

Udgivet D. 20. april 2016

”Man behøver jo ikke at ”over do it’, men bare komme til at se friskere og yngre ud”, siger Nygart Privathospitals nye ambassadør Malene Hasselblad, som netop har fået sin første Botox-behandling.

Blogger og forfatter Malene Hasselblad har altid været skræmt af kvinder som har fået Botox, fordi hun ofte synes, at de har fået for meget. Resulteret i, at de er endt op med et udtryksløst dukkeansigt i stedet for, at de er blevet yngre at se på. Det har afholdt hende selv fra at prøve Botox. Men mangeårig stress, manglende søvn, sol, graviditet og alder, har sat sine spor i Malenes ansigt. Ikke voldsomt, men nok til at hun synes det kan blive pænere.

Lidt tryllestøv skader ikke
Malene har egentlig ingen problemer med at have diverse rynker, men hun vil også gerne have en pæn ensartet hud der stråler.
“Jeg synes det er helt fint at holde sig ved lige og også gerne benytte sig af lidt tryllestøv med “hjælp udefra”. Vi vil jo alle sammen gerne ældes med ynde. Vores ansigt er ligesom vores hænder, vores visitkort. Jeg har det personligt bare bedst, når det stadig ser naturligt ud. At det jeg får lavet ikke lyser op som et neonskilt. Den der lille finesse med, at andre godt kan se at du ser friskere og sundere ud, at de tænker eller siger; hvor ser du godt ud, men ikke kan sætte fingeren på, hvad det er der har gjort det. Det er kunsten”, siger Malene.
Malene har mange smilerynker, så hun selv synes hun ligner en flækket træsko, når hun smiler og griner. Panderynker er der ikke så mange af, faktisk kun en lille én over hvert øjenbryn som er synlig. De andre ses kun, når hun kigger opad eller rynker panden.
Efter Malene fik anbefalet en Botox-behandling af Nygarts behandlersygeplejerske Sarah, kom Malene til en forundersøgelse hos læge Jesper Nygart som anbefalede det samme. Botox havde hun faktisk slet ikke overvejet, men tænkte så alligevel – hvorfor ikke? En anden grund til at Malene tænkte, hvorfor ikke prøve Botox, er, at neurologer anbefaler Botox i forhold til spændingshovedpine og migræne, da Botox får musklerne til at slappe af. Malene lider indimellem af hovedpine, så hun håber på, at Botox også kan hjælpe på det.

Kun lidt ad gangen
Da dagen kom, hvor Malene skulle have sin første behandling, gjorde Malene det klart, at hun kun ville have meget lidt Botox, så hun stadig bevarede nogle rynker i panden samt smilerynker, og kun de værste rynker blev behandlet.
”Hellere starte med “for lidt”, og så komme tilbage og sige; okay, den kan godt klare noget mere. Det kan du ikke omvendt; Hov, det var for meget. Well, bare ærgerligt – du må se overrasket ud, det næste halve år,” siger Malene.

Hvis ikke du selv har prøvet at få Botox, men måske overvejer at få det, så tjek denne video, hvor Malene får Botox for første gang: