BROCCOLI ELLER BOTOX

Udgivet D. 10. januar 2013

Hej Nygart

I den første udsendelse af DR 1’s tv-program Broccoli eller Botox var der en ret rynket kvinde på 67 år.

Hun vil gerne have fjernet øjenrynker, furer og kalkunhals. Sådan som jeg forstod det, ville hun allerhelst have et egentligt ansigtsløft. Men hudlægen sagde, at hendes hud var alt for ødelagt til, at han ville anbefale et kirurgisk ansigtsløft. Han valgte at bruge hudlaser som behandling. Men kan det virkelig passe, at bare fordi ens hud er meget slap og rynket, så er det for sent til ansigtsløft?

Mange hilsner Maria

 

Kære Maria

Her hos AK Nygart ville vi, sådan som vi så kvinden fra tv-udsendelsen, have iværksat en mere omfattende behandling med flere forskellige teknikker. Patienten har fuldstændig ret i sit ønske om et ansigtsløft.

Vi ville efter al sandsynlighed anbefale hende et kirurgisk ansigtsløft, sådan at den midterste, samt nederste del af ansigtet og selve halsen ville blive løftet og strammet op. Arret ville komme til at ligge rundt om og bag øret. Eventuelt ville vi ved samme operation foretage en fedtsugning af halsen, ligesom et kirurgisk løft af nedre øjenlåg ville give et forynget look. Ganske rigtigt har kvinden udpræget ældet hud, men derfor kan hun komme til at se en hel del yngre ud ved hjælp af kirurgi. Skal vi trække flere år fra hendes alder, vil vi supplere med hudlaser, Filler og Botox.

Botox til de mimiske rynker omkring øjne og mellem øjenbryn. Behandling med filler ville egne sig godt til hendes dybe furer ved næse og ned til kæbe. Filler i og omkring læberne ville både give læberne fylde og reducere de omkringliggende læberynker.  Så gætter vi på, at panelet, ville have bedømt hende 10 år yngre. 

Venlig hilsen Nygart