BRYSTER HAR STOR BETYDNING FOR KVINDERS SELVTILLID

Udgivet D. 6. april 2016

Hver 3. danske kvinde er utilfreds med sine bryster og det går ud over selvtilliden. Det er især de unge kvinder, der er mest utilfredse.

FLERE VIL HAVE NYE BRYSTER

Hos AK Nygart mærker vi en stigende interesse for at få nye bryster, og vi opererer flest unge kvinder mellem 18 – 35 år som oftest får en brystforstørrende operation og/eller løft. Enten fordi de er utilfredse med de bryster de har fået fra naturens hånd – de er for små, hænger eller er asymmetriske, eller de har født børn som har bevirket, at barmen nu hænger og har mistet spændstigheden.

Vi har stor succes med vores brystoperationer og har bl.a. opereret realitystjernerne Anna Due og Camilla Framnes, som begge har født. De har fået en brystforstørrende operation + løft og har været ovenud tilfredse med resultatet.

> Læs alt om brystoperationer her:

KVINDER VIL VÆRE PERFEKTE

Kvinder på vej ind i 30’erne og 40’erne falder mere til ro med familie, venner, karriere og parforhold, men følesen omkring deres krop og bryster forbliver uændret. Det viser en ny undersøgelse Triumph har fået foretaget af researchinstituttet Tapestry. Kun knap halvdelen (44 procent) af kvinder over 18 år svarer, at de har en positiv opfattelse af deres egen krop.
Resultatet af undersøgelsen  peger på, at der ligger et stort pres på kvinderne i dag om, at de skal have en ung og spændstig krop og ikke mindst flotte bryster. Kan de ikke leve op til dette ideal, så dykker selvtilliden. 73 procent af danske kvinder mener, at deres selvtillid langt hen ad vejen afhænger af, hvordan de ser ud. Blandt de 18 til 29 årige er det hele 79 procent, som mener det.

BRYST-SELVTILLID FALDER EFTER GRAVIDITETEN

Kvinder får generelt en højere selvtillid efter de bliver mødre, men ikke når det gælder opfattelsen af deres bryster. Her svarer 40 % at de er mindre tilfredse med deres bryster, efter at de har født. Halvdelen føler samtidig, at de har mistet den ”perfekte” form, og 63 % vurderer selv, at deres bryster hænger som et resultat af at have fået børn.
Med andre ord er det et stort ønske for kvinderne at få nye bryster efter de er blevet mødre. Det gælder ikke kun i Danmark, men også i USA, hvor Det Amerikanske Selskab af Plastikkirurger (ASAPS) oplyser, at 62 % af alle mødre ville overveje et brystløft, hvis de fik muligheden.

> Overvejer du en brystoperation, så book en forundersøgelse på tlf.  70 27 57 57

VI IMØDEKOMMER DINE ØNSKER

Når du kommer til forundersøgelse hos os får du en grundig vejledning af en af vores dygtige plastikkirurger. Vi gør alt for at dine ønsker bliver opfyldt, men vi går aldrig over ”stregen”. Er ønsket om størrelsen ikke lægelig forsvarlig og kan det gøre dig syg, siger vi selvfølgelig fra.