“Resultatet overgår mine vildeste forventninger!” – Stephanie, fedtfrysning af dobbelthagen

Udgivet D. 24. september 2019

Jeg havde i flere år været generet af min dobbelthage. Desværre ligger det til familien og da hverken kost eller træning kunne få bugt med det genstridige område, vidste jeg at der skulle andre midler i brug hvis jeg ville forsøge at komme problemet til livs.

I forbindelse med at jeg allerede var kunde ved AK Nygart læste jeg om deres Coolsculpting-behandling af dobbelthagen på deres hjemmeside og besluttede mig for at tage til en gratis forundersøgelse for at høre nærmere om behandlingen, mulige resultater og ikke mindst en pris.

coolsculpting

Efter Coolsculpting-forundersøgelsen

Efter forundersøgelsen hos Helle Boisen, hvor hun fortalte, at jeg ville opnå det bedste resultat med to påsætninger i samme behandling, skulle jeg lige hjem og fordøje den oplyste pris på 12.000 kr.

Jeg havde oprindeligt tænkt, at jeg blot kunne have ”nøjes” med én enkelt påsætning, og derfor gik jeg egentlig fra undersøgelsen og tænke ”ej, så slemt er det da vist heller ikke”, men jo længere tid der gik og jo flere billeder jeg så af mig selv fra forskellige lejligheder, kunne jeg virkelig se at det ikke bare var noget jeg bildte mig selv ind. Det var rent faktisk ikke pænt og det begyndte at genere og hæmme mig mere og mere i min hverdag.

Særligt det faktum at hagen er så markant en del af ansigtet og at det er noget af det første folk lægger mærke til når man møder dem, var medvirkende til at jeg bare vidste at der skulle ske noget. Sådan som jeg så ud før, følte jeg ikke repræsenterede, hvem jeg virkeligheden var – jeg følte at det tog fokus væk fra mig og fra min personlighed.

Og så en dag tænkte jeg: ”Nu kan det være nok! Hvorfor i alverden skal jeg gå og være så træt af noget ved mig selv, når jeg har muligheden for at ændre på det?”.

Derefter bestilte jeg tid til behandlingen hos AK Nygart.

Resultatet overgår mine vildeste forventninger!

Jeg må sige at resultatet overgår min vildeste forventninger! Billederne taler vist deres meget tydelige sprog. Ikke nok med at min dobbelthage ikke længere er synlig front fra, så har jeg i profil pludseligt også fået en, hvis jeg selv skal sige det, virkelig flot og markeret kæbe. At hele min hage og mit kæbeparti, ja faktisk hele mit ansigt ville forandre sig så meget havde jeg ikke forberedt mig på inden behandlingen.

Kort og godt er jeg helt vild med resultatet!

Der er desværre noget om det når man siger, at man må lide for skønheden

Jeg vil ønske at jeg kunne sige at det var piece of cake, men der er desværre noget om det når man siger, at man må lide for skønheden. Jeg hører om mange som slet ikke kan mærke eller er generet af Coolsculpting-behandlingen, så måske er jeg bare lidt af en pivskid, men i mit tilfælde, behandling af hagen, skulle jeg lige fokusere lidt ekstra et par gange.

De første 5-10 minutter af behandlingen var lidt af en udfordring at komme igennem. Området bliver simpelthen så uendelig koldt, at jeg aldrig har prøvet noget som dette før. Men efter ret kort tid vender man sig til kulden og derfra er det faktisk bare med at få tiden til at gå. Massagen efter behandlingen er heller ikke synderlig rar, og jeg må indrømme at jeg her skulle bide tænderne en smule sammen i det ca. 1 minut som massagen tog.

Efter behandlingen kunne man se hvor applikationerne havde siddet, men dagen efter var jeg klar til at tage på arbejde uden at det var synligt at jeg dagen forinden var blevet behandlet.

Området var forholdsvist ømt den første uges tid, hvor særligt stræk fremkaldte lidt ømhed, men bestemt ikke noget der var værd at bide mærke i eller som begrænsede mig i min dagligdag.

Små forskelle allerede en uge efter behandlingen af dobbelthagen med Coolsculpting

I mit tilfælde kunne jeg allerede begynde at se små forskelle da hævelsen efter en uges tid lagde sig. Fem uger behandlingen efter var jeg forbi AK Nygart til en anden behandling, og da Helle vidste mig billederne fra før behandlingen kunne vi begge se en kæmpestor forskel. At resultatet så blev endnu bedre da alle 12 uger var gået har været helt igennem fantastisk.

Men det er klart at hvis man gerne vil have behandlet et område som lår eller mave der skal vises frem til næste sommer, så vil en ”vinterbehandling” være ideel, når de endelige resultater først kan ses efter de 12 uger. På den måde skal man selvfølgelig have en god portion tålmodighed.

Nu gemmer jeg mig ikke længere, når der kommer et kamera i nærheden

Jeg er simpelthen så fuldt ud tilfreds med mit resultat!

Det lyder måske en smule overdrevet, nogle vil måske tendere til at sige overfladisk at sige, at behandlingen har været med til at ændre min måde at leve på og min selvopfattelse. Nu gemmer jeg mig ikke længere når der kommer et kamera i nærheden, jeg går mere ud og jeg hviler mere i mig selv i det daglige og i mødet med nye mennesker.

Jeg kan tilmed tage mig selv i at rette mig en smule ekstra op og skyde hagen frem fordi jeg nu har selvtillid omkring mit udseende og mit ansigt og udstråler en sikkerhed som jeg selv var lidt overrasket jeg havde i mig, efter jeg i mange år har gået og ”gemt” mig, kigget ned og skammet mig en smule over det jeg skulle ud og møde folk med. Min fremtoning og selvsikkerhed er en noget anden i dag end inden behandlingen. Og den ”gevinst” havde jeg på ingen måde forventet at få ud af behandlingen.

Klik, og se Stpehanies resultat af en Coolsculpting-behandling af dobbelthagen.

”Ej, gud hvor ser du godt ud”

Denne fornyet selvtillid er også noget der er blevet lagt mærke til i min omgangskreds. Jeg har fået en helt overvældende respons fra folk jeg ikke har set i et stykke tid og er blevet mødt med mange kommentarer som ”Ej, gud hvor ser du godt ud”, ”Nej, du har forandret dig” eller ”Der er et eller andet nyt over dig, men jeg kan ikke lige helt sige hvad”.

Der er egentlig ikke så mange i min omkreds der ved at jeg har fået behandlingen – måske er en af grundene til at jeg ikke har fortalt vidt og bredt om det er grundet de holdninger der i dag er til ”skønhedsbehandlinger” også er ret splittede og fordi der stadig er en del fordømme på området, alt afhængig af behandlingen.

Men jeg har dog rigtig svært ved at finde et rigtig godt argument for at hvis du går og er ked af noget ved dit udseende, om det er de mørke render under øjnene, brysterne der er for små, store eller hænger eller om det er riddebukselårene, dansehåndtagene eller dobbelthagen der genere dig, at du så ikke skulle få hjælp til at komme det problem til livs, når mulighederne rent faktisk er der.

Den eneste der skal bestemme over mig og mit udseende, og hvad jeg vælger at gøre ved det, er mig selv.

Jeg har selv været en af dem der har lyttet meget til hvad andre har sagt og ment, taget det ind og taget det til indtægt og efterretning, men jeg må i dag også bare erkende at den eneste mening der virkelig betyder noget er min egen. Ikke mine venner, kollegaer eller Instagrams. Den eneste der skal bestemme over mig og mit udseende, og hvad jeg vælger at gøre ved det, er mig selv.

Oplevelsen med Coolsculpting har også lært mig at jeg ikke vil gå og lade et problem vokse sig uproportionelt stort, når der i dag findes så mange fantastiske muligheder for at gøre noget ved en ”problemområder” eller ”usikkerheder”. Selvfølgelig kræver alle behandlinger deres betænkningstid og med god grund. Men hvis man virkelig føler at det er blevet et stort problem, så er jeg blevet en af fortalerne for at man så skal få gjort noget ved det.

For mig er den bedste del af livet er vores mulighed for at starte forfra hver morgen og blive en gladere og bedre version af sig selv.

En gladere og bedre version af mig selv efter Coolsculpting-behandlingen af min dobbelthage

Efter min behandling af min ”usikkerhed” omkring min hage er jeg vågnet op som en gladere og bedre version af mig selv. En gladere og bedre version der går ud og møder verdenen med løftet pande og fremskudt hage med et stort smil på læben.

AK Nygart og deres Coolsculpting får derfor største anbefaling herfra og en taknemlighed fra mig over hvad denne behandling har gjort af forskel for mig og mit udseende.

Klik på knappen, og bestil en gratis og helt uforpligtende forundersøgelse til Coolsculpting-behandlingen. Så kan en af vores dygtige behandlere se på dig og vurdere, hvordan vi kan hjælpe dig.